Priyanka Chopra'nın Kayınvalidesi Denise ve Kardeşi Siddharth İçin Doğum Günü Paylaşımı: “Bugün Bu İkisini Kutluyoruz”

SuGiBi

New member
Priyanka Chopra'nın paylaştığı bir Haberdan bir kare. (kaynak: priyankachopra)

Delhi:

Jonas-Chopra evinde çift kutlama zamanı. Bugün Priyanka'nın kardeşi Siddharth Chopra ve kayınvalidesi Denise Jonas'ın doğum günü. Günü özel kılmak için Priyanka, Instagram'da aile albümlerinden bir montaj paylaştı. Priyanka ve Nick Jonas'ın kızı Malti Marie Chopra Jonas'ın amcası ve büyükannesiyle kaliteli zaman geçirdiği anlara dair görüntüler elde ediyoruz. Priyanka Habernun yanına şunları yazdı: “Bugün bu ikisini kutluyoruz. Seni seviyorum @mamadjonas, seni seviyorum küçük kardeşim @siddharthchopra89. Seni her gün kutlamak için.”

Priyanka Chopra ayrıca Siddharth Chopra'nın doğum günü partisinden bir fotoğrafı Instagram Hikayeleri'nde paylaştı. Çerçevede ayrıca Siddharth'ın nişanlısı Nick Jonas, aktris Neelam Upadhyaya, Priyanka'nın kuzeni Mannara Chopra ve arkadaşlarını görebiliyoruz. Fotoğraftaki notta “Doğum günün kutlu olsun, Siddharth Chopra” yazıyor.

Haberler'de Son Dakika ve Haberler

Neelam Upadhyaya, özel günü kutlamak için Instagram'da Siddharth Chopra ile birkaç fotoğraf paylaştı. Sevgi dolu doğum günü dileğinde, “Doğum günün kutlu olsun bebeğim. Hayat seninle kocaman bir parti (çoğu partiden farklı olarak ayrılmak istemediğim bir parti) Sensiz kaybolurdum – kelimenin tam anlamıyla ve bugün ve her gün sana çok minnettarım. Evrenin sunabileceği her zerre mutluluğu diliyorum.” yazıyordu. Çift, bu yılın başlarında samimi bir törenle evlendi.

Priyanka Chopra'nın bir sonraki durağı Blöf. Filmin çekimlerini Avustralya'da yapıyordu. Bunun dışında Priyanka Devlet Başkanları kedide. Filmde ayrıca Idris Elba ve John Cena da yer alıyor.