Randeep Hooda ve Lin Laishram'ın Kanha Ulusal Parkı'ndan Gelen Balayı Günlükleri

SuGiBi

New member
Randeep Hooda bu görseli paylaştı. (nezaket: randeephooda)

Randeep Hooda'nın hafta sonu planları sıralandı. Cumartesi günü aktör, eşi aktris Lin Laishram ile Madhya Pradesh'teki Kanha Ulusal Parkı'nda geçirdiği “çılgın hafta sonu” macerasından bir Haber paylaştı. Montajda romantik kaçamaklarından resimler ve klipler yer alıyor. Açılış karesinde Lin Laishram bir selfie çekerken Randeep onu sevgiyle kucaklıyor. Birkaç dakika sonra Haber, çiftin havuzda eğlendiği sahneye geçiyor. Sonraki sahnelerde, açık cip safarileri sırasında filler, kaplanlar ve bir maymunla yaban hayatı karşılaşmaları yer alıyor. Sona doğru muhabbet kuşlarının halk dansları gösterisine benzeyen bir gösterinin tadını çıkardıkları görülüyor. Randeep Hooda başlığında şöyle yazdı: “Çılgın bir Hafta Sonu olacak!! Balayı Günlükleri: Mangal'ımı ormanla.”

Daha önce Randeep Hooda aynı geziden başka bir Haber yayınlamıştı. Aşağıdan kontrol edin:

Randeep Hooda, Lin Laishram hakkında konuşma fırsatını asla kaçırmıyor. Oyuncu ayrıca son filminin fragman lansmanı etkinliğinde eşiyle ilgili bilgiler de paylaştı. Swatantra Veer Savarkar. Karantina sırasında birlikte yaşamaya başlamadan önce Lin Laishram'ı uzun süredir tanıdığından bahsetti. Bir oyun sırasındaki ilk buluşmalarını anlatan Randeep, “Oradaydı. Birçok insan gelip bize yardım ederken, hevesli öğrenciler ve bunun gibi şeyler için geldi. Yani o aynı zamanda bir aktör. Pek çok filmde rol aldı ve bence çok iyi bir oyuncu. Görünüşü nedeniyle ona daha az rol verildi ve başka hiçbir şeyle tanışmadık. İlk görüşte o kadar kıvılcım ve aşk değildi. ilişki bundan daha fazlası.”

Randeep Hooda ve Lin Laisharam geçen yıl Kasım ayında Manipur'da evlendiler. Büyük gün öncesinde Randeep, geleneksel Manipuri düğünüyle ilgili heyecanını dile getirdi. ANI ile yaptığı görüşmede oyuncu şunları paylaştı: “Çok iyi hissettiriyor. Gelin geleneğine göre gelip evlenmenin saygılı bir davranış olduğunu hissettim. Meitei aşk evliliklerinde damadın çok uzun süre oturmak zorunda olduğunu duymuştum. Yani bu da bir şey ama töreni ve gelenekleri sabırsızlıkla bekliyorum. Hayat arkadaşımın kültürünü deneyimlemek istiyorum. Bu yüzden buradayım.”

“Umarım herhangi bir hata yapmam. Uzun zamandır onların kültüründen, Manipuri kültüründen ve tüm bunlardan bahsediyoruz. Bunu gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ve her şeyin yolunda gitmesini umuyorum. Mutlu geleceğimiz, bol çocuk ve bol bereket için dua ediyorum. Evet, doğu batıyla buluşuyor. Randeep Hooda, “Bu, geleneksel veya kültürel bir alışveriş gibi” diye ekledi.

Çiftin düğününü Mumbai'de yıldızlarla dolu bir resepsiyon izledi. Resepsiyondan fotoğraflara göz atmak için buraya tıklayın.