Ranveer Singh, Deepika Padukone İçin Seçtiği Nişan Yüzüğünün “Kaynaklarımın Ötesinde” Olduğunu Söyledi

SuGiBi

New member
Deepika ve Ranveer nişanlandıklarında. (nezaket: theweddingfilmer)

Yeni Delhi:

Deepika Padukone ve Ranveer Singh’in Karan Johar’ın sohbet programına katılımı Karanlı Kahve 8 ne meşru hedefler. Bölüm sırasında çift aşk hikayelerini, kariyerlerini, evliliklerini ve daha fazlasını anlattı. Ranveer, Deepika’ya 2015 yılında evlenme teklif ettiğini ve bunu 3 yıl boyunca sır olarak sakladıklarını açıkladı. Teklif sırasında Deepika Padukone’ye verdiği elmas yüzük sorulduğunda Ranveer Singh, “Evet efendim, o zamanki kaynaklarımın ötesinde olabilir, ama hatta çok etkileyici.” dedi. Ranveer Singh, Maldivler’de Deepika’ya evlenme teklif ettiğini açıkladı.

Teklifi hatırlatan Ranveer Sigh, “Yani Ram Leela oldu ve biz de bu (buluşma) aşamasındaydık. Bir noktada kendimi doğru hissettiğimde doğru kişinin o olduğuna karar verdim. Bu yüzden herhangi bir şey olmadan önce ona bir yüzük takmanın yeterli olacağını düşündüm. Yüzüğü alırken kız kardeşim ve annemle birlikte Cahoots’taydım. Tatile gidiyorduk ve ona tatilde evlenme teklif etmeye karar verdim. Yüzüğü aldım. Ve ailem şöyle dedi: Evlenme teklif edecek misin? Ailesine danışmak istemiyor musun? O zamanlar o derece ve olgunluğa sahip değildim. Ben de ‘Hayır, onunla evleniyorum o yüzden ona soracağım’ dedim. Böylece Maldivler’e gidiyoruz ve yüzüğü gizlice yanımda taşıyorum ve kumsal macerasına çıkıyoruz.” O da evet dedi.

Çift 2018 yılında evlenmiş ve dün akşam programda düğün Habersunu yayınlamıştı.

Bölüm sırasında Ranveer Singh, arka arkaya 3 flop yaşadığı profesyonel başarısızlıklarından da bahsetti ve şunları söyledi: “Özellikle sonrasında çok şey yaşadım. Sirk. Pandemiden çıkarken bu güzel filmi çektik 83. Sadece yanlış zamanda yayınlandı. Jayeshbhai Jordaar yine güzel, iyi niyetli bir filmdi ve sonunda yine izleyicisini internet üzerinden buldu. Circus’a sınırlı bir katkım ve sınırlı bir sorumluluğum vardı. Bu yüzden kendimi bu konuda gerçekten yenemiyorum. Bununla birlikte, art arda üç büyük flop görmemiştim. Bu yüzden benim için yeniydi. İyi değildim. Ama sonra etrafımda olup biten her şeyle yüzleştim. Olan biten her şeyden sonra, kalbimde her zamankinden daha fazla şükran duygusuyla çıktım.”

Bu arada Ranveer’e onun için uygun olmadığını düşünen insanlara bir mesajı olup olmadığı sorulduğunda Don 3aktör şöyle cevap verdi: “Şans eseri. 12-13 salonu maine theek-thaak kaam kiya hai. Ek mauka toh banta hai (Bana bir şans verin, son 12-13 yılda iyi işler yaptım. Bir şansı hak ediyorum).”