Raveena Tandon ve Bhagyashree Lohri'yi Birlikte Kutluyor. Viral Pic'e bakın

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Raveena Tandon kutlandı Lohri şevkle ve coşkuyla. 90'ların aktrisine bir partide Bhagyashree de katıldı. Raveena, ikilinin kameralara gülümsediği kutlamalardan mutlu fotoğraflar paylaştı. Fotoğrafları paylaşan Raveena, “Lohri di lakh lakh vadhaiyan!!!!” yazdı.

Bir göz atın:

Raveena Tandon'un kızı Rasha Thadani, büyük Bollywood çıkışını onunla yapmak istiyor Azaad. Yayınlanmadan önce Rasha ve annesi programın bir bölümünde yer aldı. Büyük Patron 18

Rasha Thadani ile sohbet eden Salman Khan şaka yaptı, “Tumhari mumya mujhse bohot jhagda karti thi. [Your mom used to fight with me a lot.]” Raveena Tandon buna esprili bir şekilde yanıt verdi: “Hım saath mein shoot ke liye jaate the, aur Salman beni çok güzel uçuruyor. Tab agar Insta ka zamanana hota, toh ana bohot saare snaps leke dalti! [We used to travel together for shoots, and Salman would fall asleep on flights. If Instagram existed back then, I would have taken and posted so many snaps!]”

Salman Khan ve Raveena Tandon gibi filmlerde ekran alanını paylaştılar Pathar Ke Phool, Andaz Apna Apna Ve Kahin Pyaar Na Ho Jaaye.

Geçen Nisan ayında Raveena Tandon, Salman Khan'la birlikte ilk büyük çıkışını yapmadan önce birçok film teklifini geri çevirdiğini açıklamıştı. Patthar Ke Phool. Oyuncu, “Bundan önce zaten beş filme hayır demiştim” dedi. Kiska Marka Bajega.

Raveena Tandon, teklifi aldığında kendisinin ve arkadaşlarının ne kadar heyecanlandığını da paylaştı. “Üniversitenin kafeteryasındaydım ve içeri girip 'Bil bakalım kiminle film teklifi aldım' dedim, onlar da 'Kiminle?' dediler. ve 'Salman Khan' dedim ve tüm arkadaşlarım 'Yayyy!' dediler. ” dedi.

Oyuncu, rolü kabul ettikten sonra işlerin ne kadar hızlı ilerlediğini ortaya çıkardı. Raveena, “Ben de evet dedim. Ertesi gün Salman'la fotoğraf çekimi yaptım, üçüncü gün de çekimlerde bulundum.”

Raveena Tandon bundan sonra görülmek istiyor Ormana Hoş GeldinizHoş Geldiniz serisinin üçüncü kurulumu.