Robert De Niro, Torunu Leandro’nun Ölümü Üzerine: “Çok Üzgünüm”

SuGiBi

New member
Leandro De Niro’nun eski bir fotoğrafı. (nezaket: drenaniro)

Washington:

Amerikalı aktör Robert De Niro, torunu Leandro De Niro-Rodriguez’in talihsiz kaybının ardından bir açıklama yaptı. 79 yaşındaki aktör Pazartesi günü PEOPLE’a yaptığı açıklamada, “Sevgili torunum Leo’nun vefatından derin üzüntü duyuyorum. Herkesin taziyelerini çok takdir ediyoruz. Lütfen bize mahremiyet verilmesini rica ediyoruz. Leo’yu kaybetmemizin yasını tutmak için” diye ekledi.

Robert’ın kızı Drena De Niro yaptığı açıklamada, “Sevgili oğlumuz Leo’ya büyük bir şok ve üzüntüyle veda ediyoruz” dedi. “Akıp giden sevgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz ve bu teselli edilemez kederi işlemek için şu anda bize mahremiyet verilmesini istiyoruz.”

People’ın haberine göre Drena, Pazar gecesi Instagram’da oğlunun ölümünü duyurdu ve Leandro’nun 19 yaşındaki fotoğrafıyla duygusal bir paylaşım yaptı. “Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim andan itibaren seni kelimelerin veya tariflerin ötesinde sevdim.”

55 yaşındaki oyuncu, “Benim neşe kaynağım oldun, kalbim ve hayatımdaki her zaman saf ve gerçek olan her şey oldun” diye devam etti 55 yaşındaki oyuncu, “Keşke şu anda seninle olsaydım. Keşke seninle olsaydım. Nasıl olduğunu bilmiyorum. sensiz yaşamak ama devam etmeye ve annen olurken bana hissettirdiğin sevgiyi ve ışığı yaymaya çalışacağım. O kadar derinden sevildin ve takdir edildin ve keşke seni tek başına bu aşk kurtarabilseydi.”

Leandro’nun ölümüyle ilgili daha fazla ayrıntı paylaşmayan Drena, “Çok üzgünüm bebeğim,” diyerek övgüsünü bitirdi ve Leandro’nun sanatçı babası Carlos Rodriguez’i de etiketledi. “Huzur içinde yat ve Cennetinde yat sevgili oğlum.”

Drena, Robert’ın yedi çocuğundan en büyüğü. İlk karısı Diahnne Abbott, annesidir.

Mayıs ayında, dostlar aktör, yedinci çocuğu olan Gia adında bir kız bebeğin nişanlısı Tiffany Chen’den doğduğunu açıkladı.

()