Ronit Roy’un İhanet Hakkındaki Şifreli Gönderisi Arkadaşı Smriti Irani’nin Dikkatini Çekti

SuGiBi

New member
Görüntü Ronit Roy tarafından paylaşıldı.(nezaket: ronitboseroy)

Yeni Delhi:

Oyuncu Ronit Roy’un son Instagram paylaşımı, sosyal medyadaki ailesini ve sektördeki arkadaşlarını iyice endişelendirdi. Pek çok hit dizisi ve filmi olan ünlü bir aktör olan Ronit Roy, kısa süre önce duvarına şifreli bir gönderi yükleyerek sektördeki arkadaşlarından ve yardımcı yıldızlardan spekülasyonlar davet etti. Oyuncu, paylaşımında “bhai” veya “kardeşim” dediği biri tarafından ihanete uğradığını ima etti. Oyuncu, herhangi bir isim vermeden hayal kırıklığını dile getirdi ve gönderisini, kendisini acıtsa da “onların düşüşü, benim değil” diyerek sonlandırdı. the Yılın öğrencisi yıldız, gönderiye “Para, statü, kaybedilen tüm malzemeler geri kazanılabilir. Zaman, aşk, saygı, bir kez kaybedilen ilişkiler asla geri kazanılamaz. En azından tam ihtişamıyla değil. Gerçek olmanız #gerektiğinde neden #sahte olun.

Gönderi, birçok arkadaşının ve rol arkadaşının dikkatini çekti. Eski aktör, Azınlık İşleri Bakanı ve arkadaşı Smriti Irani, gönderiye “kya hua?(Ne oldu)” yorumunda bulundu. Aktör Rupali Ganguly de Ronit’e desteğini göstermek için yorum yaptı ve “Seni tamamen hissediyorum… Bir tutam tuzla alın ve devam edin…. Ecla Cholo re(Tek başına yürü)!”

Buradaki gönderiye bir göz atın:

Birkaç ay önce Ronit Roy, Kathryn Bigelow’un Oscar ödüllü filmini neden reddettiğini açıkladı. Sıfır karanlık otuz. En son görülen aktör Şehzadeortaya çıktı Kapil Sharma Gösterisi başrol oyuncuları Kartik Aaryan ve Kriti Sanon ile. Konuşma sırasında Kapil Sharma, izleyicilere Ronit’e bir rol teklif edildiğini bildirdi. Sıfır karanlık otuz, ama o bunu reddetti. Kapil ile anlaşan Ronit, daha sonra Hollywood projesinden Karan Johar’ın ekibi olarak ayrıldığını açıkladı. Yılın öğrencisi tarihleri ayarlamayı reddetti. Kapil Sharma’ya konuşan Ronit Roy, “Teklif aldım. Sıfır karanlık otuz ve bu da herhangi bir seçme olmadan. ‘Kathryn Bigelow (filmin yönetmeni) işinizi gördüğü ve rolde sizi istediği için seçmelere ihtiyacımız yok’ dediler.”

Oyuncu devam etti, “Filmlerinden beri (Karan Johar’ın Yılın öğrencisi) programlanmıştır, taşınamaz. Onlara söyleyemeyiz’agle hall aana… jaise ye Kartik (Aaryan) bolta hai (Kartik Aaryan’ın dediği gibi seneye gelsinler diyemeyiz)’. Karan’ın randevularım vardı. Onlara Karan’a değil ekibine sordum ve ‘Oscar ödüllü bir yönetmenle çalışmak benim için büyük bir olay’ dedim. Ama ‘Hayır, mümkün değil, tarihleri açıklayamayız’ dediler. yani hayır dedim Sıfır karanlık otuz.”

Ronit Roy, aktör en son şurada görüldü: Şehzadebaşrollerinde Kartik Aaryan ve Kriti Sanon’un oynadığı. Film 17 Şubat’ta sinemalarda.