Saif Ali Khan, Eşi Kareena Kapoor'un Başbakan Narendra Modi'den Son Görüşmelerinde Ne İstediğini Açıkladı

SuGiBi

New member
Kapoor ailesi yakın zamanda Başbakan Narendra Modi ile buluştu ve yapımcının 100. doğum yıldönümünü kutlayan Raj Kapoor Film Festivali'ne davette bulundu. Aralarında Saif Ali Khan ve Kareena Kapoor da vardı. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Said, Başbakan'la buluştuklarında yaptığı konuşmayı anlattı. Adipuruş aktör ayrıca Kareena'nın kendisine yaptığı bu özel ve yürek ısıtan isteği de açıkladı. Kesinlikle kalplerinizi eritecek.

Saif, Başbakan Modi'nin oğulları Taimur ve Jeh ile tanışmayı umduğunu paylaştı ve onlar hakkında sorular sordu. Oğulları konusuna gelince Kareena hemen devreye girdi ve paha biçilmez hediyeyi değerlendirebilmeleri için Başbakan Modi'den Taimur ve Jeh için imza istedi. Saif, “Ailemin durumunu tek tek sordu ve Taimur ile Jehangir'i onunla tanıştırmaya getireceğimizi düşündüğünü söyledi! Onlar için Kareena'nın kendisinden istediği bir belgeyi imzaladı.” dedi.

Saif, “Bana göre ülkeyi yönetmek için çok çalışıyor ve bu düzeyde bağlantı kurmak için hala zaman ayırıyormuş gibi görünüyordu” diye devam etti.

Aktör ayrıca Başbakan Modi'ye yaşam tarzı hakkında sorular sorduğunu da açıkladı. Saif, “Ona ne kadar dinlendiğini sordum ve o da günde yaklaşık üç saat olduğunu söyledi. Benim için özel bir gündü. Değerli zamanını bizi görmeye ayırdığı ve aileye bu kadar saygı gösterdiği için ona teşekkür ettik.” belirtti.

Said sözlerini şöyle tamamladı: “Kareena, Karishma ve Ranbir aracılığıyla bunun bir parçası olabildiğim için mutluyum. Raj Sahab'ın 100. doğum yıldönümünü anmak için pul basmak aile için ne güzel bir onur.”