Salçalı Ve Soğanlı Yumurta

bencede

Active member
Salçalı Ve Soğanlı Yumurta Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet yumurta
  • 1 kaşık (Domates ya da biber) salçası
  • 4 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı tereyağı yahut sıvı yağ
  • Ağız tadına nazaran tuz karabiber toz biber vb.
Salçalı Ve Soğanlı Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Birinci evvela, soğanlarımızı küçük küçük kesiyoruz. daha sonra tavaya ekleyip yağ ile kavuruyoruz.
  2. Kavururken isteğinize ve göz sonucunıza uygun biçimde salça ekliyoruz.
  3. Soğanları salça ile güzelce kavurduktan daha sonra, iki adet yumurtamızı bir kâseye alıp yeterlice çırpıyoruz.
  4. Çırptıktan daha sonra tavaya ekleyip, kavurduğumuz soğanlar ile tekrar karıştırıyoruz.
  5. O sırada istediğiniz baharatları yahut istediğiniz tatları ekleyebilirsiniz. Bittikten daha sonra bir tabağa alıyoruz ve servis edebiliriz. Afiyet olsun :).
Salçalı Ve Soğanlı Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst