Salman Khan, Aamir Khan'ın Yeni Kız Arkadaşını Sordu; Junaid Khan Onlara “Eski Eşi Ki Gaaliyan'ı Hatırlatıyor”

SuGiBi

New member
Pazar gecesi Aamir Khan, oğlu Junaid Khan ile birlikte sahneye çıktı. Büyük Patron 18Büyük Finali uzun süredir arkadaşı olan Salman Khan'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. İki arkadaş sahnede tekrar bir araya gelirken, ardından komik bir şakalaşma yaşandı.

Bölüm sırasında Junaid, arkadaşlıklarını test etmek için eğlenceli bir oyun oynamaya karar verdi ve oyunculardan birbirlerinin mesajlarını kontrol etmek için telefonlarını değiştirmelerini istedi.

İlk itiraz eden Salman oldu, “Bunu oynamak istemiyorum” dedi. Aamir onu ikna etmeye çalıştı ama Salman şöyle cevap verdi: “Boşver. Sen yerleşik bir insansın. İki kez evlendin, çocukların var ve benim bunlardan hiçbirim olmadı.”

Ancak Salman sonunda isteksizce Aamir'in telefonu karşılığında telefonunu Aamir'e verdi. “Teri koi nayi kız arkadaş aayi? (Yeni bir kız arkadaşın var mı?)” Salman, Aamir'e telefonunu karıştırırken sordu.

Aamir, “Telefonuma bak, cevabını alacaksın” diye yanıtladı.

İki süperstar bu komik şakalaşmayı sürdürürken, pastayı alan Juanid'in cevabı oldu.

Elinde Aamir'in telefonu bulunan Salman, telefonunun ne kadar kuru olduğu konusunda şaka yaptı. “Telefonunda ne görüyorum? Ya Reena [Dutta] veya Kiran [Rao] sana mesaj atardım.”

Junaid hızla araya girdi ve şunu söyledi: “Yap-yap eski eş ki gaaliyan padh paoge aap (İki eski eşin mesajlarını okuyacaksınız).”

Bu komik açıklama herkesi güldürdü.

Aamir Khan, ilk kez 1986'dan beri Reena Dutta ile evlendi ve 2002'de boşandı. Birlikte iki çocukları var: Ira Khan ve Junaid Khan. Aamir daha sonra 2005 yılında Kiran Rao ile evlendi ve taşıyıcı annelik yoluyla karşıladıkları bir oğulları Azad var. Aamir ve Kiran'ın da yolları 2021'de ayrıldı.