Sara Ali Khan “Red Hot Chilli” Rakhi Sawant ile Tanıştı ve Bariz Gerçek Oldu

SuGiBi

New member
Sara Ali Khan tarafından paylaşılan Haberdan bir kare. (nezaket: saraalikhan95)

Sara Ali Khan ve Rakhi Sawant gibi iki göstericiyi bir odaya koyduğunuzda ne olur? Bir tutam çılgınlıkla dolu dolu bir eğlence. Bu, Sara Ali Khan’ın son yüklemesinde tam olarak gördüğünüz şey. Klipte Sara Ali Khan, Rakhi Sawant ile karşılaşır ve kırmızının uyumlu tonlarında giyindiklerini görür. Yıldız, Rakhi’ye sorar, “Tum ne bhi kırmızı pehna hai? [You have worn red too]”Buna, diyor Rakhi,”haan…Ben kırmızı biberim”. Bunu duyan Sara, “Ben kırmızı bir kirazım” diye ekler. Geri adım atılacak biri değil, diyor Rakhi Sawant, “Haan, mai puri cake lagri hu aur tum mere upar cherry [ I look like the whole cake, while you look like the cherry]” Sara Ali Khan daha sonra üzgün bir surat ifadesiyle şöyle diyor: “Baby tujhe paap lagega,”yaklaşan filmden yeni şarkısının adına atıfta bulunarak Zara Hatka Zara Bachke.

Müjhe paap lagega? Yapmak istiyorum. Mai tumhare gaane pe dance karungi aur apne upar bahut sara paap lagaungi [Will I be tainted with sin? Well, I will dance to your dance and accept all the sins]”diyor Rakhi Sawant.

Video, ikisinin dans etmesini keser ve Rakhi Sawant’ın Sara Ali Khan’ı ayaklarından kaldırmasıyla biter.

Videoyu paylaşan Sara Ali Khan, “Kırmızı Sıcak Soğuk. Jab Somya Rakhi ji se Mili.

Rakhi Sawant, IIFA ödül töreninde bile Sara Ali Khan ile dans etti. Bu kez iki yıldıza aktör Vicky Kaushal katıldı ve üçlü, süper hit Katrina Kaif şarkılarıyla dans etti. Chikni Chameli diğer Sheila Ki Jawaani.

Bilmeyenler için Vicky Kaushal, Katrina Kaif ile evli. Sosyal medyada hızla yayılan Haberlardan birinde, Sara onları desteklerken Rakhi Sawant ve Vicky Kaushal, Katrina Kaif imzalı bazı adımları atarken görülüyor.

Ekstra kaotik olması için Rakhi’ye güvenin ???????????? Ama o hareketlere lanet olsun Vicky!
❤
‍?????????#VickyKaushal#SaraAliKhan#RakhiSawant#IIFA2023pic.twitter.com/PkyrLz4E19

– A ???? (@scrappinthrough) 28 Mayıs 2023
Başka bir klipte Rakhi Sawant, dans seanslarının ortasında elbisesinin kuyruğuyla neredeyse Vicky Kaushal’ın ayaklarını yerden kesecek.

Rakhi az önce sheila ki jawani ile dans ederken Vicky’yi devirdi ???????????? pic.twitter.com/Upe806OAc0

— celina ❦ (@bollyvfx1) 27 Mayıs 2023
Zara Şapka Zara Çanta Sara Ali Khan’ın Vicky Kaushal ile yaptığı ilk işbirliği. Film, Laxman Utekar tarafından yönetildi ve Kapil’in hikayesini konu alıyor. [Vicky Kaushal] ve Somya [Sara Ali Khan]deli gibi aşık olan ama aynı zamanda çaresizce boşanmak isteyen.