“Sen Hala Hayatımın Aşkısın”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Sunny Leone ve Daniel Weber, Maldivler'in rüya gibi yerinde 13 yıllık evliliklerinin ardından evlilik yeminlerini yenilediler. Sunny ve Daniel'e üç çocukları Nisha, Noah ve Asher eşlik ediyordu. Sunny ve ailesi beyaz giyinmişlerdi. Sunny, Instagram profilinde bu lokasyondan rüya gibi fotoğraflar paylaştı. İlk fotoğrafta Sunny ve ailesi mükemmel bir kare için poz verirken görülüyor. Bir sonraki tıklamada Sunny ve Daniel'in duygusal bir an paylaştığı görülüyor. Sunny, başlığında şöyle yazdı: “İlk kez Tanrı'nın, ailemizin ve arkadaşlarımızın önünde evlendik… Bu sefer sadece 5 kişiyle evlendik, aramızda daha fazla sevgi ve zaman vardı! Sen hala benim aşkımsın Gauahar Khan, “Tanrı korusun” yazdı ve yorum bölümüne aşk emojisi bıraktı. Bir göz atın:

Oyuncu, 2011 yılında Daniel Weber ile evlendi. Çift, birkaç yıl önce kızları Nisha'yı evlat edindi. Ayrıca 2018'de Noah ve Asher'ı da hayatlarına kabul ettiler. Taşıyıcı annelik yoluyla doğdular. Birkaç ay önce evlilik yıldönümlerinde Sunny, düğün töreninden bir fotoğraf paylaştı. Sunny fotoğrafın altına şu sözlerle yazdı: “Tanrı'nın önünde bir söz verdik ve sadece iyi zamanlarda değil, gerçekten kötü zamanlarda da birlikte olacağımıza söz verdik. Tanrı bizi ve ailemizi çok büyük bir sevgiyle kutsadı! Ve ben umarım bu yolda sonsuza kadar el ele devam ederiz bebeğim, Mutlu Yıllar.” Bir göz atın:

Sunny Leone, televizyon realite şovuyla Hint eğlence endüstrisine adım attı Bigg Boss Sezon 5. Bollywood filmlerinde rol aldı Jizm 2, Nefret hikayesi 2, Ragini MMS2 Ve Ek Paheli Leelabirkaçını saymak gerekirse. Ayrıca Prime Video için bir stand-up komedi parçası da yaptı. Bir Mikrofon Standı. Ayrıca TV realite şovunda sunucu olarak görülüyor. Splitsvilla. Geçen yıl Sunny Leone filmde rol aldı. KennedyCannes Film Festivali'nde gece yarısı gösterimi yapılan filmin 7 dakika boyunca ayakta alkışlandığı bildirildi.