Serap Paköz “Benim neyim eksik ki” diyerek sargılı yüzünü paylaştı!

Aslıhan

Active member
Ünlü sunucu Serap Paköz, toplumsal medya hesabından Seda Sayan’ın hekimine “Fransız askısı” süreci yaptırdığı halini paylaştı.

Son periyotta yaptırdığı estetikle gündemde yer alan Seda Sayan’dan daha sonra bir yenisi daha eklendi. Kısa bir süre evvel operasyondan çıktığını belirten Serap Paköz, süreç yaptırdıktan daha sonra son halini toplumsal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi.

Seda Sayan’ın kendisi için ortaya girdiğini ve hekimine telefon ettiğini lisana getiren sunucu, paylaşımının altına şu notu düştü:

“Benim neyim eksik ki… Biraz toparladı Cem beni. Fransız askı yaptı. Daha 1 saat oldu… Çok şiş… Siz bir de 1 hafta daha sonra görün. Ellerine sıhhat Cem’ciğim… Sana epeyce güveniyorum ve dost olarak da bayılıyorum… Sevgili Seda Sayan Miami’den aradı Cem’i… Teşekkür ederim Sedoşum…”

Ünlü sunucunun paylaşımı, kısa mühlet ortasında toplumsal medyada büyük ilgi bakılırsarek gündem oldu. Takipçileri, Paköz’e “Ne gerek vardı?”, “Herkes birbirine benzemeye başladı” yorumlarında bulundu.

Sefa Doğanay ‘da Paköz’ün yaptırdığı estetik üzerine ti’ye aldı. Doğanay toplumsal medya hesabı üzerinden ‘Fransız askılarımla Gerçeğin Peşindeyim Bi ben eksiktim’ kelamlarıyla paylaştı.

Doğanay’ın yaptığı paylaşımın altına daha evvel Fransız askısı estetiğini yapan Seda Sayan’da yorum yaparak katıldı. Sayan ‘oğlum sen delisin’ yorumunda bulundu.