SRK girişi Javan. (nezaketle: YouTube)
Yeni Delhi:
Ticaret analisti Taran Adarsh, Shah Rukh Khan’ın Jawan’ının Rs 515 crore seviyesinde “sabit” olduğunu bildirdi. 7 Eylül’de gösterime giren film, Salı günkü bilet satışlarının 4,40 milyon Rs’ye ulaşmasıyla “hafta içi iyi trendini sürdürüyor”. Jawan, Baahubali: The Sonuç’un Hintçe versiyonunun ömür boyu kazancını şimdiden aşarak onu Bollywood’un üçüncü büyük filmi haline getirdi. Şimdi gişe üstünlüğü için Sunny Deol’un Gadar 2’sine ve ardından SRK’nın önceki sürümü Pathaan’a meydan okuyacak. Bunlar yurt içi gişedeki net rakamlar; filmin dünya çapındaki koleksiyonları 1.000 milyar Rs’yi aştı.
“Jawan, hafta sonu güçlü bir toplam elde etmesine rağmen hafta içi iyi bir trend sergilemeye devam ediyor. (3. Hafta) Cuma 7,10 cr, Cumartesi 11,50 cr, Pazar 13,90 cr, Pazartesi 4,90 cr, Salı 4,40 cr. Toplam: R 515,24 cr. Hintçe. Hindistan biz” diye yazdı Taran Adarsh.
Buradaki gönderisine bakın:
Yeni Delhi:
Ticaret analisti Taran Adarsh, Shah Rukh Khan’ın Jawan’ının Rs 515 crore seviyesinde “sabit” olduğunu bildirdi. 7 Eylül’de gösterime giren film, Salı günkü bilet satışlarının 4,40 milyon Rs’ye ulaşmasıyla “hafta içi iyi trendini sürdürüyor”. Jawan, Baahubali: The Sonuç’un Hintçe versiyonunun ömür boyu kazancını şimdiden aşarak onu Bollywood’un üçüncü büyük filmi haline getirdi. Şimdi gişe üstünlüğü için Sunny Deol’un Gadar 2’sine ve ardından SRK’nın önceki sürümü Pathaan’a meydan okuyacak. Bunlar yurt içi gişedeki net rakamlar; filmin dünya çapındaki koleksiyonları 1.000 milyar Rs’yi aştı.
“Jawan, hafta sonu güçlü bir toplam elde etmesine rağmen hafta içi iyi bir trend sergilemeye devam ediyor. (3. Hafta) Cuma 7,10 cr, Cumartesi 11,50 cr, Pazar 13,90 cr, Pazartesi 4,90 cr, Salı 4,40 cr. Toplam: R 515,24 cr. Hintçe. Hindistan biz” diye yazdı Taran Adarsh.
Buradaki gönderisine bakın:
Bu arada Salı günü bir hayran, kızının dans ederken çekilmiş sevimli bir Habersunu paylaştı. Javanşarkısı Ramaiya Vastavaiya değil. Hayran, Shah Rukh Khan’ı etiketleyerek şöyle yazdı: “Bu şarkı için kaç kere çekim yapardın bilmiyorum ama benim küçük sincapım senin şarkına şarkı söylemeyi hiç bırakmıyor! Jia sadece 4 yaşında ve bunu yapmaya çalışıyor. seni adım adım kopyalıyorum! Umarım bugün bunu görürsün ve bu, gününü daha neşeli kılar!.” AskSRK oturumları sırasında gönderiye yanıt veren aktör, “Evet, günümü çok daha iyi hale getirdi!!! Teşekkür ederim…. Ve evet, onun doğru anlaması için gerekenden daha fazla çekim yaptım. Ha ha” … seni seviyorum.”#Javan Hafta sonu güçlü bir toplam elde etmesine rağmen hafta içi iyi bir trend sergilemeye devam ediyor… [Week 3] Cuma 7.10 cr, Cumartesi 11.50 cr, Paz 13.90 cr, Pzt 4.90 cr, Sal 4.40 cr. Toplam: ₹ 515,24 cr. #Hintçe. #Hindistan biz. #Gişepic.twitter.com/3So35aFRa6
— taran adarsh (@taran_adarsh) 27 Eylül 2023
Shah Rukh Khan bundan sonra görülecek DunkiRajkumar Hirani tarafından yönetiliyor. Filmde ayrıca Taapsee Pannu da rol alacak. Dunki bir Noel sürümü izliyor. Prabhas’la çatışacak Maaş gişede.Evet günümü çok daha iyi hale getirdi!!! Teşekkür ederim…. Ve evet, doğru yapması için yapması gerekenden daha fazlasını yaptım. Ha ha… seni seviyorum https://t.co/whxwvDv0fZ
— Shah Rukh Khan (@iamsrk) 26 Eylül 2023