Shilpa Shetty, Annesine Doktorlar Tarafından Kürtaj Yapılması Tavsiyesinde Bulunduğunu Açıkladı: “Ben Ölü Doğmuştum”

SuGiBi

New member
Instagram’da paylaşılan görsel. (Nezaket: theshilpashetty)

Yeni Delhi:

Bir sonraki albümüne hazırlanan aktris Shilpa Shetty Sukhee, yakın zamanda yapılan bir röportajda, annesinin doktorlar tarafından kürtaj yaptırmasının önerildiği doğumuyla ilgili şok edici bir olaydan bahsetti. Shilpa Shetty, Zoom Entertainment ile yaptığı özel röportajda, çok zor bir hamilelik geçirdiği için annesinin onu kaybedeceğine inandığı dönemden bahsetti. “Annem bana, hamile kaldığımda beni kaybedeceğini düşündüğünü, çok zor bir hamilelik geçirdiği için doktorların çocuğu aldırması gerektiğini önerdiğini söyledi. Sürekli kanaması olduğu için düşük yapacağını düşünüyorlardı. Ben ölü doğmuştum. Aktrisin “Hayatta kalmış gibi hissediyorum” dediği aktarıldı.

Devam etti, “Yani o her zaman benim burada bir amaç için bulunduğuma inandı ve bu bana filmlerin hayatımda sadece bir katalizör olduğunu hissettirdi. Belki bir şeyler yapmak ve belki de çok şey yaşayan insanlara ilham kaynağı olmak için buradayım. Sosyal medyamı görürseniz sürekli mesaj atıyorum çünkü hepimiz hayatta zor zamanlar geçiriyoruz. Herkesin işi kolay değil.

Shilpa Shetty kısa süre önce film endüstrisinde 30 yılını tamamladı. Bir röportajda Shilpa, “Hayatta her zaman şiirsel adaletin olduğunu hissediyorum. Hiçbir zaman ilk 10 oyuncu (liste) arasında yer almadım. Çok fazla sevgi ve övgü almış olabilirim ama hiçbir zaman ilk 10 oyuncu arasında sayılmadım – Belki fırsat eksikliği, belki de bilmiyorum, bugün bana bakın, en büyük diziyi yapıyorum, bir filmin çekimlerini yeni bitirdim, çok dilli bir film yapıyorum, bugün şikayet edecek bir şeyim yok, hepimiz varız. Yolculuğumuzda televizyonda kendine yer edindim, markalarım iyi durumda.”

Dışında SukheeShilpa Shetty, Sidharth Malhotra’nın yönettiği, Rohit Shetty’nin OTT’deki ilk Hint Polis Gücü’nü (IPF) yönetiyor.

Bu arada Shilpa Shetty, yakında çıkacak filminin vizyona girmesine hazır. Sukhee. Filmde ayrıca Kusha Kapila ve Chaitanya Choudhry de rol alıyor. Fragmanı Instagram’da paylaşan Shilpa, şunları yazdı: “Sukhee olmanın mutluluğunu yaşamaya hazır olun! #Sukhee Fragmanı Çıktı! Kol saati Sukhee Sadece 22 Eylül’de sinemalarda!”

Fragmanın tamamına buradan göz atın:

Shilpa Shetty ve Raj Kundra, 22 Kasım 2009’da evlendiler. Çift, 2012 yılında Viaan Raj Kundra adında bir oğulları dünyaya gelirken ebeveynliği benimsedi. 2020’de Shilpa ve Raj, Samisha Shetty Kundra adında bir kız çocuğunun ebeveyni oldu. Samisha taşıyıcı annelik yoluyla doğdu.