Sonakshi Sinha, Filipinler'den Eşi Zaheer Iqbal ile Yeni Fotoğraflar Paylaştı

SuGiBi

New member
Resim Instagram'da paylaşıldı. (Resim telif hakkı: aslisona)

Delhi:

Sonakshi Sinha, Salı akşamı yayınlarımızı, kendisi ve kocası Zaheer Iqbal'ın Filipinler'deki son balayı fotoğraflarıyla süsledi. Heeramandi yıldızı, ikisinin yüzme havuzunda harika vakit geçirdiği, muhteşem yiyecekler yediği bir dizi fotoğraf paylaştı. Sonakshi, açıklama için şunları yazdı: “Düğünümüzün birinci ayını en çok yapmamız gereken şeyi yaparak kutladık – İYİLEŞMEK!!! Bu bir reklam değil ve kimse bizden paylaşım yapmamızı istemedi ama Filipinler'deki @thefarmatsanbenito'nun ne kadar muhteşem olduğunu paylaşmaktan kendimi alamıyorum. Bir hafta içinde sağlıklı yaşamın gerçekte ne anlama geldiğini öğrendik, bedenlerimizi dinleyin ve zihinlerimize iyi bakın. Doğanın ortasında uyanmak, doğru beslenmek, zamanında uyumak, bol bol detoks tedavisi ve masaj – yepyeni hissetmek.”

“Bu hayat değiştiren deneyimi yaşamamızı sağladıkları için harika arkadaşlarımız @nirvanachaudhary, @_rahulchaudhary_ ve @varun.chaudhary'e ve konaklamamızı bu kadar konforlu hale getiren tüm harika insanlara teşekkürler – Preet, Raoul, Dr. Jocelyn, Steffi, Cleo, detoks uzmanı Jun ve iki önemli arkadaşımız – EJ ve Nikka. Hepinizi tekrar görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” Aşağıdaki gönderisine bir göz atın:

Sonakshi Sinha da yakın zamanda babası Shatrughan Sinha'ya düğün planlarını açıkladığında ilk tepkisini anlattı. Sonakshi, Galatta India ile yaptığı bir röportajda biraz gergin olduğunu ve Zaheer'i babasıyla konuşmaya başlaması için zorladığını hatırladı. Beklentilerinin aksine, Shatrughan Sinha Sonakshi'yi kutsadı ve seçimine onay verdi. Galatta India ile konuşan Sonakshi, “Biraz gerginleşiyordum, bu yüzden yanına gittim ve onunla oturdum. Babamın mizahı takdir ettiğini biliyorum, bu yüzden çok farklı bir yaklaşım benimsemeye çalıştım. Tam bir özgüvenle oturdum ve 'Kya aapko chinta nahi kya, beti ki shaadi nahi ho rahi (Kızının neden evlenmediğini düşünüyor musun)?' diye sordum. Aapko parwa nahi hai? (Bunun umurunda değil mi?) Bu yüzden bu yaklaşımı benimsedim. 'Elbette hai, ana mumya se puchta rehta hoon. Kyun kya hua.' dedi. (Annene sorup duruyorum. Ne oldu?)' (Dedim ki) 'Mujhe shaadi karni hai (Evlenmek istiyorum).”

Sonakshi devam etti, “'Acha, toh main dundta hoon na' (Senin için bir damat arayacağım) dedi.” Ben de, 'Nahi, dhund liya (Onu çoktan buldum)' dedim. 'Acha kaun hai? (O kim?)' diye sordu. Sonra ona Zaheer'den bahsettim ve uzun zamandır birlikte olduğumuzu, beni çok, çok mutlu ettiğini ve benim en iyi arkadaşım olduğunu ve bu yüzden babamla çok güzel bir sohbet ettiğimi söyledim. Çok zor olacağını düşünmüştüm ama aslında çok kolaydı.”

Çift, 23 Haziran'da yakınlarının katılımıyla dünyaevine girdi.