Soslu Haşlama Yumurta

bencede

Active member
Soslu Haşlama Yumurta Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet yumurta
  • 2 adet domates
  • 2 kısım dereotu
  • 2 kısım maydanoz
  • 3 adet taze soğan yaprağı
  • Tuz,karabiber
Soslu Haşlama Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurtaları yıkayıp haşlamaya alıyoruz. 10 dk kâfi oldu.
  2. Yumurtalar haşlanırken domatesleri yıkayıp soyup incecik doğruyoruz ve yağ koyduğumuz tavada 5-7 dk kavuruyoruz.
  3. Haşlaması biten yumurtaları soyup doğruyoruz ben 8 kesime böldüm lokmalık daha hoş oluyor.
  4. Tavaya biraz tuz atıp doğradığımız yumurtaları da koyup üzerine yeniden biraz tuz serpip ince kıydığımız yeşillikleri de koyup ağzı kapalı 5 dk pişiriyoruz ve servise hazır.
Afiyet olsun :).

Soslu Haşlama Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst