bencede
Active member
Soslu Haşlama Yumurta Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
.
Soslu Haşlama Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 4 adet yumurta
- 2 adet domates
- 2 kısım dereotu
- 2 kısım maydanoz
- 3 adet taze soğan yaprağı
- Tuz,karabiber
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtaları yıkayıp haşlamaya alıyoruz. 10 dk kâfi oldu.
- Yumurtalar haşlanırken domatesleri yıkayıp soyup incecik doğruyoruz ve yağ koyduğumuz tavada 5-7 dk kavuruyoruz.
- Haşlaması biten yumurtaları soyup doğruyoruz ben 8 kesime böldüm lokmalık daha hoş oluyor.
- Tavaya biraz tuz atıp doğradığımız yumurtaları da koyup üzerine yeniden biraz tuz serpip ince kıydığımız yeşillikleri de koyup ağzı kapalı 5 dk pişiriyoruz ve servise hazır.
Soslu Haşlama Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı