bencede
Active member
Sucuk Ve Kapya Aşkına (Kahvaltılık) Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Sucuk Ve Kapya Aşkına (Kahvaltılık) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 küçük kase yemeklik doğranmış kapya biber
- 7-8 dilim mesken imali sucuk
- 1/2 (yarım) çay bardağı su
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvelce hazırlayıp dondurucuya kaldırdığım bir kase kapyayı zeytinyağında çevirdim.
- Dilimlediğim sucukları ekleyip suyunu ekledim. (bu hem sucukların daha uygun pişmesini tıpkı vakitte yumuşak kalmasını sağlıyor).
- Tuzunu ekleyip pişirdim.
Sucuk Ve Kapya Aşkına (Kahvaltılık) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı