Sucuk Ve Kapya Aşkına (Kahvaltılık)

bencede

Active member
Sucuk Ve Kapya Aşkına (Kahvaltılık) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 küçük kase yemeklik doğranmış kapya biber
  • 7-8 dilim mesken imali sucuk
  • 1/2 (yarım) çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
Sucuk Ve Kapya Aşkına (Kahvaltılık) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Evvelce hazırlayıp dondurucuya kaldırdığım bir kase kapyayı zeytinyağında çevirdim.
  2. Dilimlediğim sucukları ekleyip suyunu ekledim. (bu hem sucukların daha uygun pişmesini tıpkı vakitte yumuşak kalmasını sağlıyor).
  3. Tuzunu ekleyip pişirdim.
Doyurucu bir kahvaltıdır. Sıhhat afiyet olsun ????.

Sucuk Ve Kapya Aşkına (Kahvaltılık) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst