Sucuklu Kaşarlı Omlet

bencede

Active member
Sucuklu Kaşarlı Omlet Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet yumurta
  • Az sucuk
  • Az kaşar
Sucuklu Kaşarlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurtaların sarı ve beyazını farklı kaplara ayıralım.
  2. Beyazını mikserle çırpalım üzerine bir fiske tuz atalım. Beyazı çırptıkça kabın yarısına kadar yükselecek.
  3. Yumurtanın sarılarını üzerine ek ederek spatula ile karıştıralım.
  4. Omlet tavasının yada büyükçe bir tavanın tabanını fırça ile yağlayalım.
  5. Karışımı kızgın tavaya dökelim.
  6. Nefis bir manzara çıkacak ortaya. Dilerseniz bu türlü bile tüketebiliriz.
  7. Omletimiz 3 dakika daha sonra katılaşacak üzerine minik minik kesilen sucuk ve kaşar rendesini serpiştirelim kenarından bir spatula yardımı ile üst üste gelecek biçimde kapatalım.
  8. Yarım ay halinde kabarık nefis omletimiz sunum tabağına konmaya hazır.
Hazırlayacakların şimdiden ellerine sıhhat.

Afiyet olsun ????.


Sucuklu Kaşarlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst