Suniel Shetty bu görseli paylaştı. (nezaket: sunielvshetty)
Yeni Delhi:
Süperstar Ajay Devgn Salı günü doğum gününü kutladı [April 2]Arkadaşlardan, aileden ve hayranlardan gelen dileklerle. Ajay Devgn'in meslektaşı, Bollywood emektarı Suniel Shetty'den, aklınızı başınızdan alacak bir nostaljik fotoğraf paylaşan özel bir mesaj geldi. Siyah-beyaz fotoğrafta Ajay Devgn ve Suniel Shetty en iyi takım elbiseleriyle kameraya poz veriyor ve her zamanki gibi şık görünüyorlar. Onun notunda, Hera Feri Yıldız, “Mutlu, mutlu, mutlu yıllar, AJJJ!!! İşte bu inanılmaz insanı kutlamak ve daha uzun yıllar boyunca sevgi, kahkaha ve özverili bağ için. #FriendforLife” yazdı ve Ajay Devgn'i etiketledi.
Ajay Devgn ve Suniel Shetty gibi filmlerde birlikte çalıştılar Dilwale, Qayamat: Tehdit Altındaki Şehir, Tango Charlie, Ve Peşindiğerleri arasında.
Buradaki yazıya göz atın:
Gerileme resminin 1992 yapımı filmin setlerinde tıklanmış olması muhtemel Jigar, Başrolünü Ajay Devgn'in üstlendiği ve Gulshan Grover'ın önemli bir rol oynadığı.
İş cephesinde Ajay Devgn görülecektir. Maidaan.
Yeni Delhi:
Süperstar Ajay Devgn Salı günü doğum gününü kutladı [April 2]Arkadaşlardan, aileden ve hayranlardan gelen dileklerle. Ajay Devgn'in meslektaşı, Bollywood emektarı Suniel Shetty'den, aklınızı başınızdan alacak bir nostaljik fotoğraf paylaşan özel bir mesaj geldi. Siyah-beyaz fotoğrafta Ajay Devgn ve Suniel Shetty en iyi takım elbiseleriyle kameraya poz veriyor ve her zamanki gibi şık görünüyorlar. Onun notunda, Hera Feri Yıldız, “Mutlu, mutlu, mutlu yıllar, AJJJ!!! İşte bu inanılmaz insanı kutlamak ve daha uzun yıllar boyunca sevgi, kahkaha ve özverili bağ için. #FriendforLife” yazdı ve Ajay Devgn'i etiketledi.
Ajay Devgn ve Suniel Shetty gibi filmlerde birlikte çalıştılar Dilwale, Qayamat: Tehdit Altındaki Şehir, Tango Charlie, Ve Peşindiğerleri arasında.
Buradaki yazıya göz atın:
Benzer şekilde Gulshan Grover da Ajay Devgn'e siyah beyaz bir nostaljik fotoğraf diledi. Bir film setinden olduğu anlaşılan fotoğrafta, yüzünde yaralar olan genç bir Ajay Devgn boks ringinde duruyor. Ringin dışında duran Gulshan Kıvırcık talimat veriyor gibi görünüyor. “Doğum günün kutlu olsun Ajay @ajaydevgn. Sadece chote bhai! Oğlum Sanjay ve ben size en iyisini diliyoruz. @SanjayGroverCSG #Doğum Günün Kutlu Olsun #Doğum Günün Kutlu OlsunAjayDevgn,” başlığına yazdı.Mutlu mutlu mutlu yıllarayyy AJJJ!!! İşte bu inanılmaz insanı kutlamak ve daha uzun yıllar boyunca sevgi, kahkaha ve özverili bağ için. #Hayat arkadaşı@ajaydevgnpic.twitter.com/igVsX9s4p6
— Suniel Shetty (@SunielVShetty) 2 Nisan 2024
Gerileme resminin 1992 yapımı filmin setlerinde tıklanmış olması muhtemel Jigar, Başrolünü Ajay Devgn'in üstlendiği ve Gulshan Grover'ın önemli bir rol oynadığı.
Ayrıca Kajol'un eşi için hazırladığı özel doğum günü paylaşımından da bahsetmeden geçemeyeceğiz. Yıldızın yakın tarihli bir fotoğrafını paylaşan Kajol, şunları yazdı: “Doğum günün için o kadar heyecanlandığını biliyorum ki, bir çocuk gibi aşağı yukarı zıplıyorsun, ellerini çırpıyorsun ve pastanın düşüncesiyle daireler çiziyorsun… Güne başlayayım.” Diğerlerinin yanı sıra Ajay Devgn'e çok çok çok mutlu yıllar dileyerek ayrıldık. Not: – eğer herhangi birinin bunları yaparken çekilmiş bir Habersu varsa lütfen hemen bana gönderin.”Doğum günün kutlu olsun Ajay@ajaydevgnsadece seç dostum! Oğlum Sanjay ve ben size en iyisini diliyoruz. @SanjayGroverCSG. #Doğum günün kutlu olsun#MutluDoğumAjayDevgnpic.twitter.com/mQ02ZNXKah
— Gulshan Grover (@GulshanGroverGG) 2 Nisan 2024
İş cephesinde Ajay Devgn görülecektir. Maidaan.