Survivor’da son eleme adayları belirli oldu! 24 Ocak Survivor sürgün adasına kim gitti?

Aslıhan

Active member
Survivor All Star 2022’de ünlüler ve gönüllüler kadroları içinde uğraş sürüyor. Haftanın üçüncü eleme adayı pazartesi akşamı belirleniyor. İki eleme adayı akabinde üçüncü isim de belirlenerek sürgün adasına gidiyor. Pekala, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı?

Ünlüler ve gönüllüler ekibi, üçüncü dokunulmazlık yarışında karşı karşıya geldi. Sürgün adasına bir ünlü bir de gönüllülerden eleme adayı gönderildi. 24 Ocak Pazartesi üçüncü eleme adayı kim oldu? İşte, sürgün adasına giden isimler…

TV8’in sevilen yarış programında iki ekip kıran kırana gayretini sürdürüyor. Müsabakada birinci dokunulmazlığı ünlüler kaybetmişti, ikincisini ise istekli ekibi kaybetti. Üçüncü oyunun kazananı gönüllüler oldu.

SÜRGÜN ADASINA KİMLER GİTTİ?

Bu hafta sürgün adasına birinci vakit içinderda Mert girmişti. İkinci eleme adayı olarak da gönüllülerden Berna adaya gitti. Üçüncü isim ise oy oldukcaluğu ile Ayşıl, son isim de bir daha Sercan oldu.

BERNA’DAN SERT REAKSİYON: ADAYA DÖNDÜĞÜMDE KADRO KALMAYACAK

Kadro arkadaşlarının kendisini yazmasını sindiremeyen Berna, şu sözleri kullandı:

“Benim üzere bir yarışmacıya sahip olsam onu daha güzel motive ederdim, daha fazlaca sahip çıkardım. kuvvetli ve potansiyeli olan şahısları bu türlü bastırıyorlar. Oyun alanında sayı almamı istemeyen şahıslar var. Tahminen o yüzden sayıları kıran kırana kaybettim. O kadar arbede ettiniz niye o isimler yazılmadı? Ben adaya döndüğümde bunun hesabını sorarım. Lakin onların istedikleri arbedeyi vermeyeceğim, daha makul yapacağım. O adaya dönersem önemli manada grup diye bir şey kalmayacak. Zira gerçekleri söyleyeceğim. Benim gerçeklerime katılacak şahıslar de epey var o ekipte. Demek ki birinci adımı benim atmam gerekiyormuş.”

Ünlülerde Nagehan ve Batuhan performans birincisi seçildi. Oran olarak daha yüksel olan Nagehan, dördüncü eleme adayını çıkardı.