Susanne Khan'ın Erkek Arkadaşı Arslan Goni İçin Dileği Herşeydir

SuGiBi

New member
Susanne Khan bu görseli paylaştı. (nezaket: Susanne Khan)

Yeni Delhi:

Susanne Khan ve Arslan Goni, Sevgililer Günü vesilesiyle aşklarını kutluyorlar. Susanne Khan, erkek arkadaşı Arslan Goni ile geçirdiği sevgi dolu anların yer aldığı bir Haber paylaştı. Makara, onların seyahat günlüklerinden, gezilerinden, parti gecelerinden ve akşam yemeği tarihlerinden anları içeriyor. Susanne başlıkta şöyle yazdı: “Aşkım her gün Sevgililer Günü.. Çünkü sihrimi her gün harekete geçirmemi sağlıyorsun. Her şey için teşekkür ederim.” Metnin yanına bir sürü emoji ekledi. Paylaşıma tepki gösteren Arslan, “Sevgililer günün kutlu olsun aşkım” yazdı. Susanne'ın kız kardeşi Farah Khan Ali, yorum bölümüne bir sürü kalp emojisi bıraktı. Bir göz at:

Susanne Khan ve Arslan Goni birbirlerine olan sevgilerini sosyal medya hesaplarında gösterme fırsatını neredeyse kaçırmıyorlar. Arslan, yeni yıl vesilesiyle Sussanne'le bir partiden fotoğraf paylaştı. Başlığa şöyle yazdı: “Herkese mutlu, mutlu yıllar. Ne geceydi. Teşekkür ederim.” Bir göz at:

Birkaç ay önce Arslan Goni, Sussanne'e sevimli bir şekilde doğum gününü kutlamıştı. Birlikte oldukları bir Haberyu paylaşırken, başlığına şunları yazdı: “Doğum günün kutlu olsun, aşkım Sussanne Khan… Öncelikle şu anda seninle olamadığım için çok üzgünüm. Ama buna bakınca ne güzel bir yolculuk. Biz bir şeyler kaybedebilirsiniz ama elbette güzel anılar yaratabilirsiniz. sizi seviyorum ve dünyadaki tüm mutlulukların sizin için olmasını diliyorum. söz verdiğimiz gibi, bu sezon için her buluştuğumuzda (ki bu çok daha az olacak) kutlama yapacağız. yaptığınız için teşekkür ederiz. yine bir mümin oldum. Seni seviyorum.. Bu sadece bize ithaf edilmiştir.” Buradaki Haberya bir göz atın:

Susanne Khan daha önce aktör Hrithik Roshan ile evliydi. 2000 yılında evlendiler ve 2014 yılında boşandılar. Hrehaan ve Hridhaan adlı oğulları var. Arslan Goni, Tanaav (2022), Mai Hero Boll Raha Hu (2021) dizisi ve Jia Aur Jia (2017) filmiyle tanınıyor.