Sussanne Khan, Saba Azad'ın “Kendisi Hakkında Küçük Bir Şey” adlı Habersuna şu yorumu yaptı:

SuGiBi

New member
Resim Instagram'da Saba Azad tarafından paylaşıldı. (nezaketle: SabaAzad)

Yeni Delhi:

Oyuncu-şarkıcı Saba Azad, Instagram'da “kendisi hakkında bir şeyler” ortaya koyan yürek ısıtan bir gönderi paylaştı. Gönderisinde beğendiği ve beğenmediği şeyleri paylaştı ve her zaman olduğu gibi kendisinin en samimi ve karizmatik versiyonuydu. Şunları yazdı: “Birisi sana kim olduğunu sorduğunda ve içgüdüsel olarak onlara yaptığın işi anlatmaya başladığında biliyorsun… evet, bunu hiçbir zaman tam olarak anlayamadım… benim yaptığım şey bunun bir parçası elbette ama bütün kimliğim bu mu? Ve eğer değilse, o zaman kendimi nasıl tanıtacağım… peki ya – merhaba, ailem bana Saba adını verdi ve ben hayal kurmayı seviyorum, kış beni istemsizce gülümsetiyor, adaletsizlikten derinden etkileniyorum ve öfkenin güçlü bir şey olduğunu düşünüyorum, ben' Her zaman dans ediyorum ya da bir şarkı mırıldanıyorum ve yemek benim sevgi dilimdir… bu biraz benimle ilgili bir şey. Bana kendin hakkında bir şeyler söyle belki…” Saba'nın gönderisi, aralarında kalp, kalp-göz ve alkış emojileriyle “Güzel” diyen iç mimar Sussanne Khan'ın da bulunduğu birçok kullanıcıda yankı uyandırdı.

Bağlam olarak Saba Azad şu anda Bollywood süperstarı Hrithik Roshan ile çıkıyor. Susanne Khan, Hrithik'in eski karısıdır. Susanne ve Hrithik'in iki oğlu var.

Buradaki yazıya göz atın:

Bu ayın başlarında erkek arkadaşı Hrithik Roshan'ın doğum günü vesilesiyle Saba Azad sevilen bir Haber ve not paylaştı. Şöyle yazdı: “Güneşin etrafında 50 tur attın ve ne kadar güzel bir yolculuk yaptın, işte her 100 gün için yaptığın gibi aşkı da seçiyorsun. Doğum günün kutlu olsun Aşkım. Sen ışıksın.”

Bunun üzerine Hrithik Roshan, “Teşekkürler Sa… Son 2 dönüş en iyisiydi.” dedi. Biri “çok güzel” mi dedi?

Geçen yılın ekim ayında Saba Azad, Hrithik Roshan'la çıktığı için aldığı nefreti açıkladı. India Today'e şunları söyledi: “Nefret açıkça hissedilebildiği için diğer her şeye beyaz gürültü muamelesi yaptığım bir yere gelmem oldukça zaman aldı. Ben taştan değilim, sana çarpıyor. Kendini berbat hissediyorsun. Uyandığınız ve birine ne yaptığımı merak ettiğiniz günler vardır. Ne yaptım sana? Ben hayatımı yaşıyorum, sen kendi hayatını mı yaşıyorsun? Neden kanımı bekliyorsun… Ama bir noktada insanların nasıl düşündüklerinden ve sana yansıttıklarından sorumlu olmadığını anlarsın. Seninle ilgisi yok. Bunu anladığınız anda barış hakim olur.”

Saba Azad gibi projelerdeki çalışmalarıyla tanınıyor Dil Kabaddi, Müjhse Fraaandship Karoge, Ishq'a benziyorvesaire Roket Oğlanları 2diğerleri arasında.