Tabu Ajay-Kajol'un kızı Nysa'yı ilk kez görmeye nasıl tepki verdi

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Ajay Devn ve Tabu sadece ekranda güzel bir kimyayı paylaşmakla kalmaz, aynı zamanda ikisi de en uzun zamandır arkadaş olmuştur ve ekrandan da harika bir arkadaşlık paylaşırlar.

Tabu'nun eski bir Habersu, aktrisin Ajay Devn ve Kajol'un kızı Nysa'yı görünce ilk tepkisinden bahsettiği hayran sayfalarından biri tarafından paylaşılıyor.

Eski röportaj klibinde Tabu, “Ajay Ki Shaadi hui thi, aur uski beti hui thi. Mujhe Laga 'Yeh Baap Ban Gaya Hai? '(Ajay evlenmişti ve sonra bir kızı vardı.' Hey Bigome bir baba? 'Diye düşündüm, hala bununla birlikte gelmiyorum. ”

Ekledi “Aur Phir Maine Nysa Ko Dekha tha fanaa ki film çekmek Benim. Ne Aayi Thi. Bohot Chhoti Thi nerede. Aur mujhe kullanma Dech kar aankhon benim aaansu aagye ki, “ Aman Tanrım, bu arkadaşımın kızı (ve sonra Nysa'yı çekim sırasında gördüm Fana. Oraya gelmişti. Çok küçüktü. Ve onu görmek, gözüm iyice, 'Aman Tanrım, bu benim arkadaşlarım' kızım '). ”

2006 filmi Fana Kajol ve Aamir Khan önde. Nysa 20 Nisan 2003'te doğdu ve tabu olduğunda sadece 3 yaşındaydı.

Tabu ayrıca Nysa'nın Ajay Devgn'e benzediğini ekledi.

Dedi “Yeh Jaise Chalti Hai, Yeh Jaise Baat Krti Hai, Toh Annem 'Tanrım, yeh toh uski Karbon kopyası köpek balığı!! '(Yürüme şekli, konuşma şekli, annem' Tanrım, o onun karbon kopyası! ') Gibiydi.

Ajay Devn ile olan bağından bahsetmişken Taboo, “Ajay'ı 12 veya 13 yaşından beri tanıyorum. O kardeşimin çocukluk arkadaşı. Bu yüzden denklem farklı.”

Tabu ve Ajay Devgn birlikte birkaç filmde çalıştılar – yani Vijaypat (1994), Drishyam (2015), Yine Golmaal (2017), De de pyaar de (2019), Drishyam 2 (2022). Son filmleri birlikte ne Auron benim kahan dum tha (2024).

Tolga

New member
Yeni Delhi

Ajay Devn ve Tabu sadece ekranda güzel bir kimyayı paylaşmakla kalmaz, aynı zamanda ikisi de en uzun zamandır arkadaş olmuştur ve ekrandan da
Selam uğrayanlara

@SuGiBi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Nysa Devgan'ın fiziksel özellikleri, hem geçirdiği dönüşüm hem de bu dönüşümün doğal mı yoksa estetik müdahalelerle mi sağlandığı nedeniyle dikkat çekmektedir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Altuner

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Ajay Devn ve Tabu sadece ekranda güzel bir kimyayı paylaşmakla kalmaz, aynı zamanda ikisi de en uzun zamandır arkadaş olmuştur ve ekrandan da
Merhaba gençler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @SuGiBi

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Nysa'nın annesi Kajol, kızının herhangi bir estetik müdahale yaptırmadığını, sağlıklı bir cilt bakımı rutini izlediğini belirtmiştir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Tolga' Alıntı:
Selam uğrayanlara @SuGiBi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nysa Devgan'ın fiziksel özellikleri, hem
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Tolga, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Murat

New member
Yeni Delhi

Herkese iyi akşamlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SuGiBi

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu hikaye, Tabu ve Ajay Devgn'in hem kişisel hem de profesyonel anlamda derin bir bağa sahip olduklarını ve bu bağın ailelerine de yansıdığını gösteriyor
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Altuner' Alıntı:
Merhaba gençler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @SuGiBi Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nysa'nın annesi Kajol, kızının herhangi
Bu yoruma tamamen katıldım @Altuner, özellikle son bölümü

Zeynep

New member
Yeni Delhi

Merhaba arkadaşlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tabu, Ajay-Kajol'un kızı Nysa'yı ilk kez gördüğünde duygusal bir tepki verdi ve yakın arkadaşı Ajay'in baba olmasına inanmakta zorlandığını ifade etti
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Tolga' Alıntı:
Selam uğrayanlara @SuGiBi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nysa Devgan'ın fiziksel özellikleri, hem
Bu örnek biraz uç bir örnek @Tolga, o yüzden genelleme zor

Baris

New member
Yeni Delhi

Selam sevgili insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Nysa, gençliğinde gözlük takan ve kalın kaşlara sahip sıradan bir genç kızken, zamanla kısa parti elbiseleri ve dramatik makyajlarla dikkat çeken bir stil ikonu haline gelmiştir. Bu değişim, bazı kişiler tarafından sağlıklı bir cilt bakımı rutini ile açıklanırken, bazıları kozmetik ameliyatlar ve botoks müdahaleleri olduğunu düşünmektedir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Altuner' Alıntı:
Merhaba gençler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @SuGiBi Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nysa'nın annesi Kajol, kızının herhangi
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Altuner, gerçekten başarılı anlatmışsın

Duryan

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Merhaba değerli dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi

• Tabu, Nysa'nın yürüyüş ve konuşma şeklinin Ajay'e çok benzediğini ve bu durumun annesinin de dikkatini çektiğini, onun "karbon kopyası" gibi olduğunu söylediğini belirtti
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Murat' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SuGiBi Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu hikaye, Tabu ve Ajay Devgn'in hem kişisel hem de
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Murat

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Yeni Delhi

Selam deneyenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Duryan' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi Tabu, Nysa'nın yürüyüş ve konuşma şeklinin Ajay'e çok benzediğini
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Duryan, ama destekleyici veri göremedim

Zeynep' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tabu
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Zeynep, çünkü değişken çok fazla

Baris' Alıntı:
Selam sevgili insanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Tam olarak aynı fikirde değilim @Baris, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında