“Taht'ı İstemiyorum, Kırmak İstiyorum”

SuGiBi

New member
Vijay Varma bu görseli paylaştı. (nezaket: itsvijayvarma)

Mumbai (Maharashtra):

Merakla beklenen 3.sezon olarak Mirzapur Çıkış tarihi yaklaşırken hayranlar arasındaki heyecan doruğa ulaşıyor. Başrollerini Ali Fazal ve Vijay Varma'nın paylaştığı dizi, yoğun hikayesi ve karmaşık karakterleriyle özel bir takipçi topladı. ANI ile özel bir röportajda Vijay Varma, hayranların önümüzdeki sezondan neler bekleyebileceğine dair bilgiler paylaştı.

Karakteri hakkında konuşan Vijay şunları söyledi: “Benim atılmayla ya da Mirzapur'la hiçbir ilgim yok. Siwan'da iyi bir iş yürütüyordum, araba çalıp satıyordum. Bütün bunlar bir kadın yüzünden oldu. Şimdi, atılmasını istiyorum; onu kırmak istiyorum.”

Bu sezon Munna karakterinin yokluğu sorulduğunda Vijay, “Munna dizide çok popüler bir karakter. Bence dizinin formatı bu. İlk sezonda popüler bir karakteri öldürdüler. Sonraki sezonda ise Munna karakterinin yokluğu sorulduğunda Vijay şunları söyledi: “Munna dizide çok popüler bir karakter. Bence dizinin formatı bu. İlk sezonda popüler bir karakteri öldürdüler. Sonraki sezonda Sezonda daha da popüler bir karakteri öldürdüler. Serinin benzersiz özelliği ve gücü de bu.”

Yapımcılar bu hafta başında merakla beklenen dizinin fragmanını yayınladı.

Aksiyon dolu fragmanda Guddu Pandit'in (Ali Fazal tarafından canlandırılıyor) Purvanchal üzerinde hakimiyet kurmak için elinden geleni yaptığı görülüyor. Tahtı almak için her yola başvurabilecek gibi görünüyor. Shweta Tripathi Sharma, Rasika Dugal ve Vijay Varma gibi oyuncular da fragmandaki varlıklarıyla iz bıraktı.

Fragmanın sonunda aktör Pankaj Tripathi gölgelerin arasından çıkıyor ve imparatorluğu geri alma sözü veriyor.

Burada olduğuna sevindim ama ne söylediğinden emin değilim #MirzapurOnPrime5 Temmuz pic.twitter.com/6264RCWfi4

— prime Haber IN (@PrimeVideoIN) 20 Haziran 2024
Excel Media and Entertainment tarafından yaratılan, hayranların en sevdiği polisiye gerilim filminin yönetmenliğini Gurmmeet Singh ve Anand Iyer yapıyor. Dizide Pankaj Tripathi, Ali Fazal, Shweta Tripathi Sharma, Rasika Dugal, Vijay Varma, Isha Talwar, Anjum Sharma, Priyanshu Painyuli, Harshita Shekhar Gaur, Rajesh Tailang, Sheeba Chadha, Meghna Malik ve Manu Rishi gibi yıldızlardan oluşan bir kadro yer alıyor. Chadha.

Suç dramasının ilk sezonu 2018'de gösterime girdi ve ikinci sezonu 2020'de geldi.

Yeni sezon 5 Temmuz'da Prime Video'da yayınlanacak.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)