“Taj Olmak İçin Beni Seçtiğin İçin Teşekkür Ederim”

SuGiBi

New member
Karan Singh Grover ve Siddharth Anand. (nezaket: KaranSinghGrover)

Yeni Delhi:

Fighter'da Filo Lideri Sartaj “Taj” Gill'i oynayan Karan Singh Grover, Instagram hesabında bir şükran notu paylaştı. Yönetmen Siddharth Anand ile siyah kıyafetler içinde ikizler halinde görülebilecekleri bir fotoğraf paylaştı. Taj rolünde kendisini seçtiği için yönetmen Siddharth Anand'a teşekkür etti. Karan Singh Grover, başlıkta şöyle yazdı: “Bu dünyanın dışında, ultra süpersonik projenin bir parçası olmak üzere beni seçtiğiniz için teşekkür ederim. Beni Taj olarak seçtiğiniz için teşekkür ederim. Bu gerçekten bir onur. Yaptığım her şey için teşekkür ederim.” Seninle çalışmayı öğrendim.”

Şöyle devam etti, “Sadece etrafınızdayken ve sizi çok sıkı çalışırken, süper verimli, süper güçlü, süper güçlü, süper mutant varlıklar gibi gece gündüz aralıksız çalıştığınızda ve hala sakinleştirici, sevgi dolu bir hayat yaşarken öğrendiğim her şey için teşekkür ederim. , ne zaman sana bir şey sorsam ya da aptalca bir şaka yapsam yüzlerinizde şefkatli bir gülümseme. Bu kadar üstün yaratıcılar olduğunuz için teşekkür ederim. Hayatı değiştiren, gerçekliği değiştiren ve ilham veren projeler yarattığınız için teşekkür ederim. Tüm düşünceli ve tatlı hediyeler için teşekkür ederim Sırf kendimizi çok özel hissetmemiz için bize her programı verdiniz. Bana sürekli verdiğiniz koşulsuz sevgi için teşekkür ederim. Sabrınız için teşekkür ederim. İkinizi de anlatamayacağım kadar çok seviyorum.”

Filmin özel gösteriminde Karan'ın artısı olan Bipasha Basu, eşinin performansını takdir eden bir paylaşım yaptı. Başlığında şöyle yazdı: “Savaşçı. Ne güzel bir film. Vatanseverlik artı görsel zevk artı harika karakterler artı bolca duygu Filmin her parçası muhteşemdi Loveddddd. Ve evet …Taj @iamksgofficial muhteşemdi ve çok sevimliydi @s1danve sen de öylesin oyunun zirvesinde sir@mamtaanand10_10 yapımcı olarak müthiş bir iş başardın. Haydi kızım. Hepinizle gurur duyuyorum. Tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum.” Bir göz at:

Fighter'ın piyasaya sürülmesinden önce Bipasha Basu, kocası Karan Singh Grover ve Fighter takımına büyük gün dileyen samimi bir Instagram gönderisi paylaştı. Bipasha Basu, bir mesajıyla birlikte Fighter setlerinden Karan Singh Grover'ın fotoğrafını paylaştı. Şöyle yazdı: “Çılgın karını sevdiğini biliyorum. Savaşçı. Sana @iamksgofficial ve tüm Savaşçı ekibine muhteşem başarılar diliyorum. Durga Durga.” Bilmeyenler için Karan Singh Grover, Fighter'da Filo Lideri Sartaj Gill rolünü oynuyor. Aşağıdaki yazıya bir göz atın:

Fighter 25 Ocak'ta sinemalarda gösterime girdi ve açılış gününde yaklaşık 24 milyon Rs tutarında madencilik yaptı.