bencede
Active member
Tavada Kaşarlı Mantar Pratik Lezzet Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
şimdi her yemeğin yanına pratik olarak hazırlayabileceğiniz mükemmel bir tanım geldi????Mantar sevenleri gorelim????
.
- 400 gram kültür mantarı
- 1 tutam tatlı toz kırmızı biber
- 1 tutam tuz
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
Not EkleTanımı Yazdır
şimdi her yemeğin yanına pratik olarak hazırlayabileceğiniz mükemmel bir tanım geldi????Mantar sevenleri gorelim????

- Mantarlarımızı parmak uçlarımızla soyarak tanımımıza başlayalım
- Temizlediğimiz mantarları tavamıza görüntüdeki üzere yerleştirip azar azar içlerine tereyağ ek ediyoruz.
- Baharatlarını da serpip kapağını kapatarak ocağa alıyoruz.
- Altı kısık olarak 5 dk pişirip mantarlarımızı çeviriyoruz.
- Saldığı suyun birçoklarını çekince kaşar rendesini ek edip kapağını kapatıyoruz.
- Ocağın altını kapatıyoruz.
- Kaşarlarımız büsbütün eriyince kapağımızı açıp soframıza alıyoruz. Afiyetler olsun????????????.