Tavada Kaşarlı Mantar Pratik Lezzet Görüntülü

bencede

Active member
Tavada Kaşarlı Mantar Pratik Lezzet Tanımı İçin Materyaller

  • 400 gram kültür mantarı
  • 1 tutam tatlı toz kırmızı biber
  • 1 tutam tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
Üzeri için:

  • 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
Tavada Kaşarlı Mantar Pratik Lezzet Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır


şimdi her yemeğin yanına pratik olarak hazırlayabileceğiniz mükemmel bir tanım geldi????Mantar sevenleri gorelim????
❤
.

  1. Mantarlarımızı parmak uçlarımızla soyarak tanımımıza başlayalım
    ❤
    Kir kalan tarafı var ise nemli peçeteyle silerek temizleyelim. (asla su altında yıkamıyoruz. Mantar su çeken bir yapıya sahip olduğundan lezzetini ve pişmesini tesirler????????)
  2. Temizlediğimiz mantarları tavamıza görüntüdeki üzere yerleştirip azar azar içlerine tereyağ ek ediyoruz.
  3. Baharatlarını da serpip kapağını kapatarak ocağa alıyoruz.
  4. Altı kısık olarak 5 dk pişirip mantarlarımızı çeviriyoruz.
  5. Saldığı suyun birçoklarını çekince kaşar rendesini ek edip kapağını kapatıyoruz.
  6. Ocağın altını kapatıyoruz.
  7. Kaşarlarımız büsbütün eriyince kapağımızı açıp soframıza alıyoruz. Afiyetler olsun????????????.
Tavada Kaşarlı Mantar Pratik Lezzet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst