bencede
Active member
Tereyağlı Yumurta Kapama Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Afiyet olsun ????.
Tereyağlı Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 2 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı nane
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtalarımızı yaklaşık 7-8 dakika haşlıyoruz.
- Küçük bir tavada tereyağımızı eritip baharatlarımızı döküyoruz.
- Haşlanan yumurtalarımızı soyup ortadan ikiye bölüyoruz.
- Sarı kısımları tavaya denk gelecek biçimde tavamıza diziyoruz ve kısık ateşte 3-4 dk kadar pişiriyoruz.
- Kaşık sayesinde tereyağını yumurtalarımızın üzerlerine gezdiriyoruz.
Afiyet olsun ????.
Tereyağlı Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı