Tom Holland'ın Google'da Kız Arkadaşı Zendaya'yı Sık Sık Aramasının Nedeni: “Son Şey…”

SuGiBi

New member
Washington:

Aktör Tom Holland Google'da Zendaya hakkında konuşmaktan kendini alıkoyamıyor. People'ın haberine göre, yakın zamanda kız arkadaşının iyi olup olmadığını öğrenmek için bazen Google'da kız arkadaşı hakkında arama yaptığını itiraf etti.

'Örümcek Adam' oyuncusu, “Google'da aradığım son şey aslında Zendaya'ydı” dedi ve ekledi, “Sosyal medyada değilim, kullanmadığım zamanlarda da sildim.”

“Yani bazen, sanki biraz endişe verici bir durum gibi, ama her şeyin iyi olup olmadığını kontrol edeceğim ve hepimizin iyi olduğundan emin olacağım. Bu yüzden ona biraz Google'ı verip haberlere göz atacağım ve ben 'O iyi' dedim.

Ona nasıl değer verdiği, 24 Ekim'de markasının New York City'deki lansman partisinde açıkça görüldü.

Viral bir klipte aktörün, 'Challengers' yıldızını etrafını saran hayranlarından kurtardığı ve onlardan “bize biraz yer vermelerini” istediği görüldü.

2017 yapımı Spider-Man: Homecoming filmi üzerinde çalışırken tanışan ve 2021'de çıkmaya başlayan çift, ilişkilerini gizli tuttu.

Zendaya bir röportajda “Bir insan olup hayatımı yaşayamam ve sevdiğim kişiyi sevemem” dedi ve şunu ekledi: “Saklanamazsınız. Bu da hiç eğlenceli değil. Artık her zamankinden daha fazla bu işin içindeyim.”

“Bu, barışı korumak ve her şeyin size ait olmasına izin vermek ama aynı zamanda var olmaktan korkmamakla ilgili” diye ekledi.

Ancak ikili, duygularını ifade etmekten hiçbir zaman çekinmedi. Holland, 2024 Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde şunları söyledi: “Zendaya ve ben ara sıra Örümcek Adam 1'i izleyeceğiz ve 19 yaşında olduğumu ve bu filmleri yeniden yaptığımı anacağız.”

“Bu filmleri seviyorum ve o anların tadını çıkarmayı seviyorum, bu yüzden onları istediğim kadar sık izlememeye çalışıyorum çünkü çok özel” diye ekledi. People, “Oturup gençliğinizi yeniden yaşayabilmek büyük bir lüks, büyük bir hediye” dedi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)