“Tüm Evrenin En Büyük Adamı”

SuGiBi

New member
Genelia D’Souza bu görseli paylaştı. (Nezaket: Genelia D’Souza)

Yeni Delhi:

Riteish Deshmukh’un doğum günü kutlu olsun. Oyuncu bugün 45 yaşına giriyor. Onun özel gününü kutlamak için pek çok ünlü isim duş aldı. Masti mesajlar ve dileklerle yıldız. En sevdiğimiz dilek eşi Genelia D’Souza’dan geldi. Aktris, Instagram’da çiftin çok havalı kıyafetler giydiği ve milyon dolarlık gülümsemeler sergilediği siyah beyaz bir fotoğraf paylaştı. Genelia, gönderiye altyazı ekleyerek samimi bir not yazdı: “Biri bana Riteish Deshmukh’un kim olduğunu sorsaydı??? – Sadece ‘tüm evrendeki en büyük adam ve o en büyük adam tamamen benim’ derdim. Doğum Günün Kutlu Olsun Navra [husband]Yeşil kalp emojisiyle.

Genelia’nın inanılmaz derecede tatlı dileğine değinen Riteish şunları yazdı: “Seni seviyorum Bayko [wife] – benim için ne ifade ettiğin hakkında hiçbir fikrin yok… günümü özel kılıyorsun.. hayatımı özel kılıyorsun”, yeşil kalp emojileri eşliğinde.

Diğer Bollywood yıldızları da Genelia’nın gönderisine tepki gösterdi. Rakul Preet Singh, kırmızı kalp emojisiyle “Mutlu yıllar” mesajını iletti. Jennifer Winget, “İkinizi de seviyorum! Tüm kalp!” kalp emojileriyle. Aktör Sanjay Kapoor, pasta emojisiyle birlikte “Doğum günün kutlu olsun” ifadesini paylaştı.

Genelia D’Souza, aile üyeleri için içten doğum günü dileklerini paylaşma konusunda sürekli olarak doğru notu tutuyor. Yaklaşık bir hafta önce, annesi Jeanette D’Souza’ya doğum gününde özel bir gönderi adadı. Gönderide Genelia, annesi ve Genelia’nın oğulları Riaan ve Rahyl’in bir fotoğrafı yer aldı.

Başlıkta Genelia şunları ifade etti: “Küçük bir kızken, büyümek istediğim tek şey BENİM ANNEM’di – onun zarafeti, bir ev hanımı ve bir o kadar da profesyonel olma yeteneği, onun muazzam duyarlılığı, herkesi fethetme gücü. Önüne çıkan engeller, etrafındaki herkese yaşattığı neşe ve yanındayken insanları gülümseten çocuksu kişiliği..Anneme yama olmayı becerebildiğimi sanmıyorum ama ben şunu bil, ben onun kızıyım ve bu benim için sahip olabileceğim en büyük onur..,Doğum Günün Kutlu Olsun Anne – Sen benim bütün dünyamsın.. Sensiz bir gün geçiremem, “yeşil kalp emojisiyle.

Genelia D’Souza ve Riteish Deshmukh 2012’den beri evliler. Ved, Tere Naal Love Ho Gaya, Bay Mumya, Ve Tujhe Meri Kasam.