Ümit Erdim’den dikkat çeken kilo açıklaması

Aslıhan

Active member
Son devirde çok fazla kilo vermesiyle dikkatleri üzerine toplayan oyuncu Ümit Erdim, Buket Aydın’ın Tarafını Seç programına konuk oldu. Ümit Erdim, “Şişmanlar yalancıdır kendimden biliyorum” açıklamasıyla şaşırttı.

Bir devir fazla kilolarıyla ekranın sempatik yüzü olan oyuncu Ümit Erdim, mide küçültme operasyonu geçirerek fit bir görünüme sahip oldu. Hayat Bilgisi dizisindeki ‘Var mısın Arif’ tiplemesiyle tanınmaya başlayan ünlü oyuncunun son devirde daha hayli ailesi ile vakit geçiriyor.

Buket Aydın’ın sunduğu ‘Tarafını Seç’ programına konuk oldu. Oyuncu, “Kamera önünde kilolu olmak avantaj mı, dezavantaj mı?” sorusunun tartışıldığı programda Eser Yenenler “Avantaj” fikrini savunurken, verdiği kilolarla gündem olan Ümit Erdim tam karşıtı görüşü savundu.

Kilolu insanların mesleklerinin daha kalıcı olduğunu söyleyen Eser Yenenler “Jönlerde şöyleki bir durum var, sanki ne kadarını görselimle, ne kadarını yeteğimle gerçekleştirdim. Bu hususta çıkmaza giriyor bence jönler. Ben yüzde 100 yeteneğimle buraya geldim. Fizikî güzelliğimle gelemediğime nazaran yeteneğimle geldim” dedi. Programda fikren karşı karşıya geldiği meslektaşına verildiği kilolar daha sonrası oyunculuk teklifi gelmemesini “Ümit’in en sevdiğimiz rolleri daima şişman karakterler. Kilolu olmak onun için de bir avantajdı. Tahminen tombik karakterle devam etseydi daha fazla iş bulacaktı fakat tahminen mutsuz olacaktı” biçiminde kıymetlendirdi.

Programda “Kamera önündekilerin zayıf olması avantaj” fikrini savunan Ümit Erdim ise “Şişmanlar yalancıdır. Şişman kendisine palavra söyler” savında bulundu.

“Eski şişman olarak konuşuyorum. Bir de konuşmaya hakkım var. Zira o tarafı da biliyorum. Ben burada konuşma hakkını kendimde görüyorum. Şöyle bir sorun var. Şişmanlar yalancıdır. Şişmanlar birilerine palavra söyler demiyorum, her şeydilk evvel kendine palavra söyler. Şişman adam kendini ikna etmek zorundadır. Bu ameliyat olmadan evvelki 15 yıl boyunca kendime palavra söylemiş oldum. Ya işte bu biçimde epeyce memnunum. Aslında bu da bir üslup. Şişman insan kendine daima palavra söyler. Dediniz ya az evvel niye daima sempatik denir, zira öteki dermanınız yok. Kendinizi buna inandırırsınız öteki dermanınız yoktur. Lakin başka tarafa geçince bu gerçeklerler yüzleşirsiniz.”