bencede
Active member
Unsuz Sütsüz Yumurtasız Kahvaltılık Çikolata Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Unsuz Sütsüz Yumurtasız Kahvaltılık Çikolata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 100 ml tuzsuz tereyağ eritilmiş oda ısısında
- 75 ml su
- 75 ml sıvı yağ
- 2 dolu çorba kaşığı şeker
- Benim kakao bitterdi onun için 2.5 dolu çorba kaşığı kulandım kakaonuza nazaran 3 çorba kaşığı kulana bilirsiniz
- 1 tatlı kaşığı vanilya
Not EkleTanımı Yazdır
- Uzun ve dar bir kap kulanmamız gerekiyor püf noktası bu ben blenderın kabını kulandım siz 1 litrelik kavanoz kulanabilirsiniz.
- Evvel sıvı gereçleri kabımıza alıyoruz daha sonra kuru gereçleri ek ediyoruz. Blenderı en dipden çalıştıyoruz, 1 dk çırpıyoruz.
- Bu kadar kolay daha sonra dolaba kaldıralım 6/7 saat daha sonra afiyetle yiyelim yada akşamdan yapabilirsiniz deneyecek olanlara afiyet olsun.
Unsuz Sütsüz Yumurtasız Kahvaltılık Çikolata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı