Vin Diesel, Fast X Bölüm 2'nin Los Angeles'ta çekilmek istediğini paylaştı: “Sonunda Eve Dönecek”

SuGiBi

New member
En Ünlü Franchise—Hızlı ve Öfkeli, çekimlerini tamamlamak için Los Angeles'a dönmeye hazırız Neredeyse X: Bölüm 2.

Vin Diesel, kendisi ve başrol oyuncusu Jordana Brewster'ın bir fotoğrafıyla Instagram'daki Haberleri duyurdu. İkilinin sıcak bir şekilde kucaklaştığı görüldü.

Vin Diesel'in Bahsedilen Altyazısı, “Hızlı ve Öfkeli 25 Yıl Sonra Los Angeles'a Dönüş. “

“Geçen hafta La'yı yerinden eden yangınlar sırasında kız kardeşim Jordana bana ulaştı ve Universal'e geri kalanını çekmesini söylememi söyledi Neredeyse X: Bölüm 2 La'da.”

Aktör ekledi, “Los Angeles'ın buna her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Los Angeles'ın yeri Hızlı ve Öfkeli Çekimlere 25 Yıl Önce Başladım ve Şimdi Neredeyse Nihayet Eve Döneceğiz. Tüm sevgiler…”

Karar, Los Angeles'taki Acımasız Yangınlar ve Yıkım Etkileri Akılda Tutularak Alındı.

Gönderi sosyal medyada orman yangını gibi yayıldı. Duyuru İnternette Milyonlarca Kalp Kazandı.

Güncellemeyi yanıtlayarak, hayret Aktris Brie Larson Bir Demet Kırmızı Kalp Düşürdü.

Vin Diesel Daha Önce Bunu Doğruladı Neredeyse X: Bölüm 2 onun sonuncusu olacaktı.

Instagram'da bir not paylaşarak şunları yazdı: “Hafta sonu etkinliğimizi yeni bitirdik Neredeyse Yazarlar ve Tüm Ekiple buluşmak… finalimizin heyecanının İnanılmaz derecede Güçlü olduğunu söylemek yetersiz kalır. Vay. O kadar heyecan verici ki…”

Aktör ekledi, “Herkes Haftasonuna Büyük Bir Heyecanla Girerken, Hepinizi Düşündüm… Coşkunuzun ve Tutkunuzun Yaratıcı Yolculuğumuzun İtici Gücü Haline Geldiği Sayısız Anı Hatırlattım. Destanımıza olan bağlılığınızın, onun başarısı ve gelişimi üzerinde benzersiz bir etkisi oldu… en küçük kızımın da söyleyeceği gibi, bu profesyonel bir şey. “

Vin Diesel şunu ekledi: “Senin sayende ekranı aşan bu küresel destanın omurgasını ayakta tuttuğun için teşekkürler. Bu Büyük Final sadece bir son değil; Bu, birlikte kurduğumuz inanılmaz ailenin kutlamasıdır. ”

Neredeyse X: Bölüm 2 Yönetmenliğini Louis Letterrier üstlenecek.

Jason Statham, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Tyrese Gibson, Ludacris ve Dwayne Johnson filmin bir parçası.