Virat Kohli'nin Barbados'taki Kasırgayı Göstermek İçin Anushka Sharma'yı Görüntülü Araması İnternetteki En Şirin Şey

SuGiBi

New member
Fotoğraf Instagram'da paylaşıldı. (kaynak: wrognxvirat)

Delhi:

Virat Kohli ve Anushka Sharma sevimli hareketleriyle internetin kalbini kazanmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor ve bu sefer de farklı değil. Viral bir Haberda, Hintli kriketçi karısı Anushka Sharma'yı görüntülü ararken görülüyor. Ona, Beryl Kasırgası'nın neden olduğu Barbados'taki çalkantılı havayı gösteriyor. ICC T20 Dünya Kupası'ndaki zaferlerinin ardından şu anda Barbados'ta Hint kriket takımıyla mahsur kalan Virat, bu fırsatı karısı Anushka ve çocukları Vamika ve Akaay'a güçlü kasırgayı ilk elden görme fırsatı vermek için kullandı. Videoya bir göz atın.

Virat Kohli yakın zamanda bir gönderi paylaştı ve T20 Dünya Kupası zaferini oyuncu eşi Anushka'ya adadı. Gönderiyi Instagram'da paylaşırken, “Bunların hiçbiri sen olmadan mümkün olamazdı aşkım. Beni alçakgönüllü, ayakları yere basan biri olarak tutuyorsun ve her zaman olduğu gibi, mutlak dürüstlükle söylüyorsun. Sana daha fazla minnettar olamazdım. Bu zafer benim olduğu kadar senin de zaferin. Teşekkür ederim ve olduğun gibi olduğun için seni seviyorum.” Anushka Sharma, gönderiye kırmızı bir kalp emojisi ve sonsuzluk sembolü ifadesi koymakta gecikmedi.

Anushka Sharma da kriketçi eşi Virat Kohli'nin emekliliği için sevimli bir paylaşım yaptı. Virat'ın Dünya Kupası kupası ve omuzlarına sarılmış bir Hindistan bayrağıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, “VE ….. Bu adamı seviyorum @virat.kohli. Seni evim olarak adlandırabildiğim için çok minnettarım – şimdi gidip bunu kutlamak için bana bir bardak maden suyu iç!” yazdı.

Bilmeyenler için, Virat Kohli ve Anushka Sharma 11 Aralık 2017'de evlendi. Çiftin Vamika ve Akaay adında iki çocuğu var.