Vivek Oberoi, AR Rahman Sahnede Performans Gösterirken Saathiya Şarkısını Eziyor

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Vivek Oberoi ve tüm zamanların klasiği Saathiya manşetlerde yer almaya devam ediyor. Mesleği dansçı olan Bushra Shaikh, Vivek Oberoi'nin Saathiya'nın O Humdum şarkısıyla titreştiği bir konserin Habersunu paylaştı. AR Rahman ve grubu sahnede performans sergilerken görülebilir. Videonun konuşulan noktası Bushra Shaikh'in gerçek Aditya'sı ve makara Aditya'sının tek karede olmasıdır. Bushra Shaikh sıkı bir Vivek Oberoi hayranıdır ve her zaman Vivek'in Aditya'sı (oynadığı karakter) gibi bir hayat arkadaşına sahip olmak ister. Saathiya).

Kamera merceğini Vivek Oberoi'den kaydırdığında, Haberda Bushra Shaikh'in (o zamanlar) erkek arkadaşı ve şimdi kocası görülebiliyor. Bushra Shaikh, Habernun içeriği hakkında ayrıntılı bir not yazdı. Video, Vivek Oberoi'nin viral anını düğün anlarıyla birleştiriyor. Bir göz atın:

Birkaç gün önce Vivek Oberoi, şu çekim deneyimini hatırlıyor: Saathiya Screen ile yaptığı röportajda.

Banklarda kestirirken çekimin canlı ayrıntılarını hatırlatan Vivek, şunları paylaştı: “Saathiya küçük bütçeli bir filmdi ve makyaj minibüsünü yalnızca Rani alırdı. Gidip restoran banyolarında ve otel tuvaletlerinde üstümü değiştirmek zorunda kaldım.”

“Sokaklarda rötuşlar yaptım. Kimse benim kim olduğumu bilmiyordu. Tripod'u omzumda taşıyordum ve ekibin geri kalanıyla birlikte yürüyordum. Saathiya için 22-23 saat aralıksız çekim yaptım. Eskiden bankın üzerine gazete koyar ve dinç görünmem için kestirirdim” dedi aktör.

Vivek Oberoi, 2010'dan beri Priyanka ile evli. Eski Karnataka bakanı merhum Jeevaraj Alva ve ünlü dansçı Nandini'nin kızı. Çift, bir kız ve bir oğlu olan Vivaan Veer ve Ameya Nirvana'nın ebeveynidir.

Vivek Oberoi, bu yıl Rohit Shetty'nin Hindistan Polis Gücü ile internette ilk kez sahneye çıktı.