Yıldız Tilbe motosikletli şoföre çarptı! Ambulans gelene kadar başında bekledi

Aslıhan

Active member
Ünlü müzikçi Yıldız Tilbe evvelki gün otomobiliyle, öğlen saatlerinde Maltepe İdealtepe Mahallesi’nde bir motosiklet şoförüne çarptı. Tilbe, ambulans gelene kadar çarptığı motosiklet şoförünün başında bekledi. İşte ayrıntılar…

Son vakit içinderda toplumsal medya hesabından köpeklerle ilgili yaptığı paylaşımla gündeme gelen müzikçi Yıldız Tilbe, evvelki gün öğlen saatlerinde Maltepe’de trafik kazası yaptı. Meydana gelen kazada ünlü müzikçi, arabasıyla Büyüktur Yolu sokaktan çıkıp Bağdat Caddesi’ne girdiği sırada, Kadıköy istikametine hakikat ilerleyen motosikletliyle çarpıştı.

AMBULANS GELENE KADAR BEKLEDİ

Kazanın akabinde arabasından inen Tilbe, yere düşen motosiklet şoförünün yanına koştu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat grupları ve polis sevk edildi. Ünlü müzikçi ambulans gelene kadar yaralı şoförün başında bekledi. Öte yandan Tilbe’nin karakola gidip tabir verdiği öğrenildi.

Yıldız Tilbe kaza yaptı

“KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEYE ÇALIŞTI”

Kazayı nazarann Dursun Kaya, “Kadıköy istikametine giden motosiklet, kırmızı ışıkta geçmeye çalışırken araç da dönüyordu. Sürücüyü gördüm bayandı lakin kim olduğunu bilmiyordum. Ambulansı aradık. Üzgün bir hali vardı. Yıldız Tilbe olduğunu bir daha bilmiyordum. daha sonradan gördüm Yıldız Tilbe hanım dediler. Yıldız Tilbe de başında gitti. Hatta sonuna kadar da başını kolunun üstünde tuttu” dedi.