Yıllar Boyunca Bollywood Oyuncularının Öne Çıktığı Zaman Kapakları. İnternet Bir Favori Seçiyor

SuGiBi

New member
Time’ın kapağında Parveen Babi’nin bir geri dönüşü. (nezaket: BollyBlindsNGoğdu)

Yeni Delhi:

Deepika Padukone, ikonik TIME Dergisi’nin kapağında yer alması sayesinde manşetlerde yer alıyor. Oyuncunun röportajı ve fotoğrafları şimdiden beğeni toplamaya başladı. Bollywood için büyük bir an olduğu göz önüne alındığında, birkaç hayran da hafıza şeridine girdi ve Bollywood yıldızlarının yer aldığı derginin önceki kapaklarını tekrar ziyaret etti. Bollywood’a özel bir Reddit sayfası, kapak sorularını sorularla paylaştı. Bir Bollywood yıldızının TIME kapağında ilk kez yer alması, gönderiye göre yaklaşık 50 yıl önce 1976’da Parveen Babi tarafından yapılmıştı. Bunu 2003’te Aishwarya Rai Bachchan, 2004’te Shah Rukh Khan, 2012 ve 2013’te Aamir Khan, 2016’da Priyanka Chopra ve şimdi de 2023’te Deepika Padukone takip ediyor. Yıllar boyunca TIME Dergisi’nin kapağında yer alan aktrisler”, kullanıcılardan bir dizi yanıt aldı.

Paylaşıma yanıt veren bir kullanıcı, “Anneler annelik yapıyor! parveen [Babi] bir öncüydü.” Başka bir kullanıcı, “Yani Parveen [Babi] İlk görünen ne? Muhtemelen o zamanlar çok büyük bir isimdi. Yani, Deepika yerlere gidiyor. Onun için çok mutluyum.”

SRK’nın kapağına atıfta bulunan başka bir yorum şöyle: “Aynı, SRK, Mohan Bhargav’ın zirvesine kanallık yapıyor. kundak o resimdeki enerji.” Aamir Khan hakkında bir kullanıcı şöyle yazdı: “Aamir’in ilginç bir yüzü var.”

Buradaki gönderiye göz atın:

Yıllar Boyunca Time Dergisinin Kapağında BW Aktörleri ve Aktrisleri
BollyBlindsNGOssip’te u/dalandkhichdi tarafından
Bu arada, Deepika Padukone’nin TIME Magazine tarafından yayınlanan profilinde, aktör yıllar boyunca sektördeki profesyonel ve kişisel yolculuğundan bahsetti. Deepika Padukone röportajında, aktör Ranveer Singh’in devam eden desteğinden de bahsetti. Evlilik ve çocuklardan etkilenen aktrislerin raf ömürleri hakkında konuşan Deepika, “Ben böyle bir deneyim yaşamadım çünkü [Ranveer Singh] beni, hayallerimi ve hırslarımı her zaman ilk sıraya koydu.”

Aynı röportajda Deepika Padukone, günümüz ilişkileri ve her çiftin yolculuklarının benzersiz olacağını kabul etmesi gerektiği hakkındaki düşüncelerini de paylaştı. TIME Magazine tarafından paylaşılan bir Haberda şöyle diyor: “Bunu söyledikten sonra, sadece ailemi değil, tüm nesli düşünüyorum, sanırım sabır muhtemelen bugün çiftler gibi hissettiğim en önemli şeylerden biri – bir aşk gurusu gibi konuşuyorum.” [laughs] – ama sabır eksikliği olduğunu hissediyorum ve bence bu sadece Ranveer ve ben ebeveynlerimizden değil, hepimizin öğrenebileceği bir şey ama bizim gibi daha fazla çiftin bizden önceki nesilden öğrenebileceği bir şey olduğunu düşünüyorum. Daha bir çok şey var ama sabır bir numara.”

İş cephesinde Deepika Padukone görülecek Cava diğer savaşçılar.