bencede
Active member
Yulaflı Sebzeli Krep Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 adet yumurta
- Yarım su bardağı süt
- Tuz
- Yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı robotta çekilip un haline getirilmiş yulaf ezmesi (Ya da yulaf unu)
- Yarım kapya biber
- 1 kısım taze soğan
- Maydanoz
- Dereotu
- Ortasına rendelenmiş kaşar peyniri
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt yumurta ve tuzu bir kaba alıp güzelce çırpalım.
- Yulaf ununu da ekleyip karıştıralım.
- Zerzevatları de minik minik doğrayıp karışıma ek edelim.
- hafifçeçe yağlayıp ısıttığımız tavaya karışımı aktaralım.
- Tavanın kapağını kapatıp altı kızarana kadar kısık ateşte pişirelim.
- Pişince ortasına kaşar peynir koyup katlayalım.
- 1-2 dakika daha sonra ocaktan alıp sıcak sıcak servis edelim. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun