Zomato CEO'su Deepinder Goyal, Ekiplere Müşteriyle “İlişki Kurmalarını” Tavsiye Etti ve Ekipler Bunu Ciddiye Aldı

SuGiBi

New member
Bombay:

Gıda e-ticaret platformunun CEO'su Deepinder Goyal, geçtiğimiz günlerde yayınlanan skeç komedi şovunun son bölümünü süsledi Büyük Hint Kapil Gösterisi eşi Gia Goyal, işadamı Narayana Murthy ve Rajya Sabha üyesi eşi Sudha Murthy ile birlikte. Bölüm sırasında Kapil, Deepinder'ın Zomato uygulamasının müşterilerine gönderdiği çapkın anlık bildirimden bahsetti. Kapil, “Şirketlerinden gelen bildirimler çok cilveli. “Sanki bir kız arkadaş ve erkek arkadaş birbirleriyle konuşuyormuş gibi geliyor.” Daha sonra izleyiciler bu tür anlık bildirimler yazan metin yazarlarına hayran kalırken, bazı anlık bildirimleri göstermeye devam etti.

Kapil daha sonra Deepinder'a, “Bu mesajı gerçekten müşterileriniz için mi yazıyordunuz, yoksa Gia için mi yazıyordunuz ve yanlışlıkla bize mi gönderdiniz?” diye sordu. Deepinder şöyle yanıt verdi: “Birkaç kez Gia için yazdım ve onlara güzel bir bildirim göndereceğimi düşündüm. Ama pek değil. Size ne olduğunu anlatayım. Pazarlama ekibimiz çok genç. Pazarlama konusunda herhangi bir geçmişleri yok. “Onlar tutkulu insanlardır”.

Deepinder şunları ekledi: “Bir gün onlara müşteriyle ilişki kurmaları konusunda brifing verdim. Ne anlama geldiğini ben bile bilmiyordum. Herhangi bir pazarlama geçmişim yok. Bir kitap okudum ve orada müşteriyle ilişki kurmam gerektiği yazıyordu. Onlara söyledim. “Beni ciddiye aldılar”

Kapil'in gösterisi Ayrıca Sunil Grover, Krushna Abhishek, Kiku Sharda, Rajiv Thakur ve Archana Puran Singh de rol alıyor. 2. Sezon Hindistan'ı ve zengin kültürünü ülkenin süper yıldızlarıyla kutlamayı vaat ediyor. formatı Büyük Hint Kapil Gösterisi Sharma'nın önceki şovlarıyla büyük ölçüde aynı Kapil Sharma Gösterisi Ve Kapil'le Komedi Geceleri. Büyük Hint Kapil Gösterisi Netflix'te yayın yapın.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)